Cine sunt „Bufonii la patul de moarte al regelui” ?!

Atacul lui Tolontan la Mindruta e doar un alt prilej de a sublinia cum functioneaza „deontologia” in presa damboviteana.
Cand Tolontan Catalin impreuna cu echipa GSP au dezvaluit in serie  furturile din Primăria Municipiului Bucureşti , petrecute sub administratiile Sorin Oprescu / Gabriela Firea , Antena 3 Romania a dormit, nu a produs nici macar o stire, nu il cunoastea, nu auzise de el decat mascariciul-spagatist care il injura constant.
Cand insa il ataca pe Lucian Mindruta, nu mi-e deloc clar  de ce, e imediat preluat pe situl A3 care fireste nu cere o replica din partea acestuia, omul o da pe facebook.

Crede Tolo ca ceea ce fac colegii sai, admiratorii Kekistanului, se numeste jurnalism  ?  Ar mai fi scris ceva Tolo daca nu Digi, ci Antena 3 ar fi gazduit o asemenea opinie ? Nu stiu dar am dubii serioase fiindca nu am vazut vreodata vreo indignare  la tonele de rahat varsate de A3 in capul oricui a avut chef.
Oare ce crede Tolontan , pe unde or mai fi organele copiilor vanduti de Iohannis prin Canada ?
Altfel, oricat s-ar stradui unii sa spele imaginea, ceea ce s-a intamplat la capataiul muribundului ex-rege Mihai I nu s-a numit bufonerie ci tiganie si nu,  showul de prost gust nu a fost provocat de Lucian Mindruta, nici de alti jurnalisti, ci chiar de familia Margareta-Duda.
In plus, ii convine sau nu ‘regalistului’ de conjunctura  Tolontan ,   Mindruta are dreptate 101% : sa oferi din buget foarte multe milioane acestor mahalagii, mi se pare o batjocura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.