Țigănie cu sânge albastru la Versoix : Nicolae Medforth Mills, acuzat de tentativă de violare de domiciliu

Fix in ziua in care daddy Liviu & CAC P-Ramoliceanu propuneau un proiect de lege „pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale a României”, mai precis pentru :

  • „…recunoaşterea acesteia ca persoană juridică de drept privat şi acordarea statutului de utilitate publică. În plus, legea propune recunoaşterea poziţiei de Şef al Casei Regale a României, ca poziţie onorifică, asimilată protocolar cu aceea a unui fost şef de stat

Bref, e vorba de bani multi din scutiri de taxe si impozite pentru averea Casei Regale Margareta-Duda, dar asta e alta poveste.
Dar revenind, tot ieri ce se intampla in Elvetia, la capataiul muribundului rege Mihai I ?
O tiganie crunta mai ceva ca la mahala : Nicolae Medforth Mills nu a fost lasat sa-si vada bunicul muribund, oprit, a ripostat si panarama regala Margareta-duda s-a pus in miscare
Reactia lui Nicolae Medforth Mills aka Nicholas de Roumanie a fost decenta

Acum, nu e niciun secret ca nu sunt vreun fan al ex-regelui Mihai I, nu intru in detalii, cititorii constanti le cam stiu. In plus, omul e pe patul de moarte, e o chestiune de zile, mai precis de aranjat detaliile funeraliilor nationale si cam atat
Dar ca madama Margareta si duda din dotare sa ajunga la o asemenea abjectie, repet, demna de ultima mahala din tigania damboviteana , asta e prea de tot. Ei, ce-ar fi facut baiatul ala, ce nenorocire ar fi fost daca s-ar fi recules 5 minute langa bunica-su, ar fi fugit cu muribundul, ce s-ar fi intamplat ?!?
Make no mistake si ca sa fiu scutit de alte comentarii : Casa Regală a României e pe cale sa-si incheie definitiv misiunea, care a oscilat intre sublim si ridicol de-a lungul istoriei, odata cu ultima suflare a ex-regelui Mihai I.
Restul e doar cancan si multa mizerie marunta tipic damboviteana, fiindca Duda , vrei nu vrei, tot duda ramane si ceea ce vedem la ora actuala e doar o tiganie ieftina, probabil doar pe placul lui Dragnea si Tariceanu.
LE
Mahalageala a continuat si azi cand mama Elena il acuza pe fiul Nicolae si o parte a presei incepe sa scrie despre o fumigena a PSD. Pare halucinant dar in tara asta orice e posibil

4 răspunsuri la „Țigănie cu sânge albastru la Versoix : Nicolae Medforth Mills, acuzat de tentativă de violare de domiciliu”

  1. teorie: regele mihai e mort de 2 ani , e imbalsamat si acum se va anunta moartea lui.
    alta teorie: nicolae era sansa modernizarii casei regale. securistii au trimis-o pe fata aia, agenta secreta, nu mai stiu cum o chema, l-a vrajit pe prost, a facut copil cu el si casa regala l-a excomunicat. pac, nu mai exista mostenitori normali. adevarul e nicolae nu are abilitati sociale, e cam pampalau.

    regele mihai a fost un las . la inceputul anilor 90 cand a venit in romania si o mare de oameni l-a intampinat, el trebuia sa nu mai plece. ce, il dadea afara din tara iliescu cu pusca, il incatusau? macar se facea scandal in exterior daca l-ar fi abuzat in caz ca nu vroia sa mai urce in avion. cred ca atunci putea schimba ceva. acum….. plus ghinionul sa aiba 5 copii , si toate fete.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.