Ponta despre ” iresponsabilitatea si ticalosia” lui Dragnea

In dorinta-i de inteles de a trage in Dragnea cu toate armele, Ponta face recurs la deja tocitul #JosBasescu care „a taiat pensii si salarii„, refren cu care a stat in gura vreo 5 ani.  ( Ca intre timp se pupa cu Base pe gura, e alta poveste )
Lasand misto-ul,  ce se preface ca uita Victor Viorel e ca Base & PDL n-au „taiat” salariile de placere. Criza economica gasise tara  practic in default  fiindca fix asa o lasase CAC P-Tariceaanu ( remember, cum duduia economia pe vremea lui, fix ca si azi datorita cresterii pe consum ? ), sclerozat cu care Ponta s-a si pupat politic mai incolo.
Ca PSDaddy cu a lui „revolutie fiscala” e doar o batjocura la adresa tuturor, o stie orice om normal.
Dar totusi…Cine l-a promovat pe #daddy si a stat ani de zile umar la umar cu el, bunicu’ sau V.V.Ponta ?

3 răspunsuri la „Ponta despre ” iresponsabilitatea si ticalosia” lui Dragnea”

  1. So so la partea cu placerea. Trebuiau bani pentru „investitii” si anrp, nu? 😉 Bine, cele mai idioate masuti luate atunci au fost forfetarul si marirea cu 5pp la tva. Daca mareau cu 1-2pp, era acceptabil.

    Sunt pentru masura cu trecerea la angajat, iar forma initiala era chiar mai ok: darile firmelor dispareau, nu erau comasate intr-una cu nume imbecil. Un castig major este ca macar afla si romanii verzi cat costa locul lor de munca de fapt si cam cat papa statul. Ca tot injura angajatorii aia rai…

    Split tva este o tampenie, impozit pe venit pana la 1 mil eur, fara posibilitate de a mai mari capital social, mai putini bani pentru primarii, ca sa stea drepti pentru „redistribuire”. Astea ar fi problemele reale, nu alea clamate pentru a se vaicari angajatii „valorosi”

  2. Partea bună (dar sadică) a trecerii contribuției la salariat e că acum orice om vede pe fluturaș cît îi ia statul din munca sa. Cât mai plăteau și angajatorii, de multe ori nu-l interesa, ba unii chiar zicea „lasă, să dea și el, că are de unde, îmbuibatul dracului!). Dacă mai adaugăm si 19% din orice cumpără, înseamnă că orice om face jumi-juma cu statul munca sa.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.