Din „sufrageria” unui profesor universitar doctor catre altul : Voiculescu Dan ii scrie lui Toader Tudorel

Serios vorbind e vorba doar de un mic giumbusluc de PR  venit din partea unui ‘fost’ care se adreseaza  unui viitor ‘fost’.
Totusi, fiindca inca mai exista destule creiere spalate dispuse sa creada in predicile pastorului-salariat, in postarea anterioara,  prof.univ.dr. Voiculescu considera ca Gadea Mihai ar fi „mandria Romaniei”
Hai sa o lamurim rapid chiar daca, dupa atatia ani de mizerii tv, nu ar mai fi cazul. Iata, in doi pasi, cum e folosita Grivco 3 TV de catre patronul spiritual, Felix.

  1. E invitata la o sueta tv avocata lui Cioaca care arunca din putul gandirii
    „Nu discutați aici despre o fraudare. Nu, s-au întâmplat chiar crime. și persoanele în drept poate să știe (  sic !  🙂  )acest lucru”
  2. Centrarea Grivco 3 e reluata imediat de presedintele comisiei Sufrageria, Oana Florea, ce coincidenta, fosta prestatoare a Facias/Grivco , trimisa sa apere interesele trustului in Parlament ca PSD-ista
    ” Doamna Maria Vasii a facut recent o afirmatie la o televiziune mentionand ca(…)  Nu stim exact ce a vrut sa spuna, tocmai de aceea cred ca este bine sa aflam mai multe amanunte, daca tine de obiectul activitatii noastre…”

Bref, nu stie, nu cunoaste, n-a inteles nimic, dar o invita ca sa-si continue circul parlamentar
Sper ca acum desenul e clarissim „Mihai ( Adrian, Razvan Radu, Mircea etc ), voi o invitati pe aia sa arunce o fumigena, pe urma vorbim cu Oana Consuela si o cheama la Comisie, da ? Bine, pa, va pupa tati mogululul”
Asa merg treburile si cine traieste cu impresii despre independenta si/sau deontologie in Grivco, ori e prost, ori e prost.
Cat despre mogulul cu care incepusem, ii uram o batranete linistita alaturi de nepoti si, in incheiere, o dedicatie pe care, sper, o are inramata in „Sufragerie”… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.