Ce ne mai servesc primarii PSD : ciolan dacic la rotisor cu erdélyi kürtőskalács. Plus stelele muzicii lejere premiate la Circ de ‘duamna’

Doar datorita facebook  am putut afla cu ce se mai ocupa primarul PSD Tudorache Dan de la sectorul 1, complet pus in umbra de omniprezenta duamna pandelizatoare din Voluntari : omul organizeaza showuri cu daci, romani , mici, carnati, ciolan la rotisor si clasicul desert geto-dacic kurtoskalacs de Erdely ( foto 3 )

Si, in timp ce ministrul Oaia a ajuns cu „Alege Daea” ( sau viceversa Oaia-Daea, dar nu conteaza ) in Piata Obor cu tot cu primar, duamna pandelizatoare s-a  laudat pe facebook cu o susanea kulturala organizata de salariatii circari Coco & Sanda, unde a participat alaturi de amploaiatele din primaria Grivco, Enache ( cu nelipsitu-i telefon social-media) si Florea ( mamicuta Sabinutei ) . Numai ca marele eveniment unde a premiat stelele istorice ale muzicii lejere romanesti a avut loc fix acum 10 zile, in 26 octombrie. Inca o frumoasa minciunica servita prostimii votante.

Fara niciun fel de exagerare toate acestea fac din stravechiul plan „Paine si circ” care da rezultate de mii de ani fiindca lumea e proasta si inghite orice.

Reclame

3 răspunsuri la „Ce ne mai servesc primarii PSD : ciolan dacic la rotisor cu erdélyi kürtőskalács. Plus stelele muzicii lejere premiate la Circ de ‘duamna’”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.