„Farsa de Halloween” de la New York era un atac terorist…

„Dumnezeule! O mașină a izbit două persoane și a lovit un autobuz școlar. Am văzut două persoane fără viață și biciclete distruse”
„Credeam că un moment pregătit pentru Halloween, însă când am văzut că e înarmat am realizat că e o treabă serioasă”

Pe scurt, bilantul atacului terorist din New York : 8 morti si 11 raniti
Suspectul in atacul de la New York soldat cu moartea a opt persoane si cu ranirea altor 11, uzbekul Sayfullo Habibullaevic Saipov, era casatorit, avea doi copii, lucra pentru Uber si locuia in prezent in New Jersey ( The Guardian ) . Saipov, care a intrat in SUA in 2010, a locuit pe rand in Ohio, Florida si apoi in Patterson, New Jersey.
– UPDATE Politia a gasit in camioneta un bilet, scris in engleza, in care atacatorul explica ca a actionat in numele ISIS.

Ce ma nedumereste in ultima vreme este de ce refuza „lumea libera”, in frunte cu liderul ei, sa inteleaga si sa admita ca, indiferent de mijloacele super-sofisticate de urmarire de care beneficiaza in sec XXI, statele nu au practic cum sa se lupte cu terorismul individual, noua gaselnita a ISIS.
„Barbat, 29 de ani, din Uzbekistan, venit in SUA in 2010 si locuind in Tampa, Florida”. Well, i-au primit, le-au oferit o gramada de sanse dar unora se pare ca nu le-a placut ce au gasit si acum orice nebun viseaza urat, iese pe strada cu un vehicul si intra in multime.
„Islam is peace” a predicat Barack Hussein Obama multi ani de zile. Din nefericire, americanii incep sa simta pacea aceasta pe pielea lor si niciuna dintre multele Agentii de Securitate ale USA nu are cum sa-i protejeze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.