Alta intrebare pentru comisia „Sufrageria” : de ce au tacut Gusa Cozmin si Rares Bogdan in ultimii 8 ani ?

Fara sa dau 2 bani pe tot ceea ce se afirma dupa 8 ani in legatura cu alegerile prezidentiale din 2009 , singura intrebare pentru domnii Rares Bogdan si patronul  Gusa Cozmin ar fi : daca au stiut ceva si puteau proba cu dovezi…de ce au tacut, au fost cumva complici asa cum explica  ?

  • …mulţi oameni, de la Băsescu în jos, au fost complici la fraudarea unor alegeri şi la obţinerea unui mandat ilegitim timp de 5 ani de zile al unui preşedinte care a acţionat haotic şi nu a avut grijă de ordinea constituţională şi de statul de drept, tocmai pentru că putea fi şantajat cu acele lucruri care l-au făcut preşedinte – Gusa
  • „Alegerile din 2009 n-au fost câştigate de Băsescu la 62000 de voturi diferenţă, ci au fost câştigate de Mircea Geoană. Numai că a fost un grup care s-a opus acestui lucru, care n-a dorit renumărarea voturilor din Diaspora, care n-a dorit renumărarea voturilor anulate şi voturilor albe din ţară” –Bogdan

Altfel, comicul absolut consta in urmatorul fapt
Comisia „Sufrageria”, cu marile „dezvaluiri” facute de unul si de altul dupa 8 ani, a plecat de la Dan Andronic si dorinta grupului penal transpartinic pe care-l reprezinta de a lovi in Laura Codruța Kövesi .
Cat de misto e acum faptul ca in locul Laurei Kovesi, Dan Andronic il va dobori fix pe Traian Băsescu , marele lui amic cu care iesea pe la carciumi alaturi de Elena Udrea si prostanacii lui Gadea il confundau cu Cocos, dovedind ca al doilea sau mandat a fost obtinut prin frauda ?

4 răspunsuri la „Alta intrebare pentru comisia „Sufrageria” : de ce au tacut Gusa Cozmin si Rares Bogdan in ultimii 8 ani ?”

  1. deci a avut dreptate opozitia de atunci. si eu banuiam ca a fost frauda atunci. traian basescu e un zero.

    apropo, Rares Bogdan zice in textul despre 2009: „Astăzi, Trump, datorită investigaţiilor media, a suferit o înfrângere majoră prin faptul că este pus sub acuzare şeful său de campanie electorală pentru legăturile cu Rusia, pentru finanţarea campaniei sale de către Rusia. ”

    imbecilul de rares nu a citit rechizitoriul procurorului american. tocmai, ca nu se refera la campania din 2016, ci la spagile legale (lobby) trimise de rusi clanului clinton si democratilor(fratii podesta, unul din ei fiind seful de campanie al lui hillary clinton pana la sfarsit, nu doar 3 luni ca manafort), si asta in primul mandat al lui obama. rusii nu au finantat campania lui trump, ci indirect pe cea a lui clinton. dar la ce sa astepti la un superficial ca rares bogdan…

    1. Las-o in fasole cu Trump, ok? Bine ca si-a gasit morcovul pupatori in k-r, republicani cum ar veni, si in Ruminia. Orice apare aici, cu sau fara legatura, tot cu Trump o tragi. Mergi pe Breitbart la tovarasii de suferinta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.