Postacii duamnei Pandele Firea, o mare fana a famigliei Iosub, garantata by Grivco

Adevarul scrie despre cohorta de postaci care le-a invadat ieri situl ca sa-si sustina favorita, pe duamna din Voluntari care evolua live, indivizi  intr-atat de idioti incat sa nu le pese ca isi afiseaza IP-uri alocate CGPMB sau ROAEP.
Dar nimic de mirare, o vorba veche spune „cum e turcul, e si pistolul” asa ca nu ai cum sa le ceri sa gandeasca unor intelighenti care cred ca tantarii se extermina dupa 21 octombrie, noaptea cand temperaturile scad sub 10 Celsius ( sau pe vant de 35-45 kmh cum avem zilele astea )
Cat despre partea a doua a titlului, hai sa vedem ce sinecuri – pomeni s-au mai impartit  famigliilor Grivco

Domnul Iosub Mihai, este mandrul tatic al prestatoarei Grivco 3 Iosub Sabina ( sursa ), a carei mamicuta este si ea consigliera locala din partea PSDaddy,  Florea Anca
Vorba aia : valori everywhere…
PS
Inutil sa mai mentionez ca astazi ploaia a inundat traficul revolutionat de un an si ceva atat de bine de madama Firea incat in Bucuresti distante de 15 minute s-au parcurs in 1-2 ore., dar se stie : Soros e de vina !

11 răspunsuri la „Postacii duamnei Pandele Firea, o mare fana a famigliei Iosub, garantata by Grivco”

  1. ati vazut ca eurostat a dat cifre gigantice ca deficit bugetar. aproape toate statele UE au avut excedent bugetar pe primul sau ambele trimestre, numai talharii pesedisti au deficite bugetare colosale

  2. Si stai sa vezi (sau sa nu vezi, mai exact) ce liniste se asterne la TV-urile proprii si personale in aceasta seara, pe tema… Si ce tema falsa, noua va aparea si se va dezbate in acest sens.

      1. Nu numai ca nu au soptit nimic despre subiect dar asa cum am prevazut, au scos documentar ,,solid” despre Soros, combatea bine Gadea pe tema in timp ce copacii se rupeau si masinile trozneau aseara in Buc… Jalnica populatie domnule…

  3. In schimb, duamna Pandele s-a apucat sa critice lipsa taxei de mediu care ar fi umplut tara de rable. Aceasta declaratie face parte, probabil, din planul de lansare a tzopolinei crestine in campania prezidentiala. Realizand ca timpul uzeaza decisiv partidul de guvernamant, soldoveanca joaca la doua capete si va incepe sa critice tot mai multe masuri guvernamentale ale PSD. E bine de stiut din timp.

      1. Poate ajunge pentru ca este dupa chipul si asemanarea maaaaarii majoritati a sufletelor din romania: moldovenii ei o vor vota, habotnicii de fatzada din rest – asisderea, ce mai ramane? Adunat cu aberatia ca nr de alegatori este de peste 19 mil cand in RO nu mai sunt decat max 18 mil de locuitori (deci aprox 14-14.5 mil votanti) => sanse mari pt doamna Tzoapa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.