Aleluia ! Cum si-a batut joc Ghita TV de Voiculescu Dan si lui i-a placut

Interviul mogulului cu o fosta salariata nu ar merita nici 10 secunde de atentie : Basescu-Kovesi-Coldea-binomul tur si retur, atata mai are omul sapat pe creier atata spune, faza misto abia acum urmeaza. Ce introduc panaramele de la Ghita OTV in stirea despre  interviu ?

  • „…Aveam un prieten invitat preot. Un prieten de-al meu de la Atena. Să le facem o bucurie copiilor, să facem o slujbă. Prietenul meu a ţinut o slujbă, iar eu sub influenţa unor pahare de vin alb cântam aleluia. Mă simţeam bine şi voiam să fac un pic de animaţie

Ati prins ideea, da ? Ca sa faca o bucurie copiilor, omul si-a adus un prieten preot, a baut cu ala pana au picat sub masa dupa care au cantat Aleluia pentru animatie.  Habar nu am in care ospiciu s-ar bucura pacientii de asemenea show, dar in fond,  fiecare cu placerile lui.
Si atunci, aceasta fiind panarama despre care vorbim, de ce sa ne mai mire ca acelasi tataie a trimis niste ciudatei la Bruxelles , care au plecat acolo boi si s-au intors  vaci asemenea agramatei alaturi de care au reusit sa se faca de ras ?
Cam cat de imbecil te dovedesti cand te hlizesti ca idiotul dupa ce ai afirmat „I like fake news „ si, culmea,  alt prost arata live episodul ?! Dar, vorba angajatorului mogul : aleluiaaaa 🙂

PS
Am mai citit un banc genial la inculpatul Andronic , tip care crede ca salariatul Curea  a fost mare dizident anti-securitate inainte de 1989. Avand in vedere varsta, ma gandesc ca poate il angajase Giovani, alt  mare dizident, ca sa vanda bilete sau seminte  in fata la Patria .
Altfel, cum opinia luptatorului haituit de Securitate Cur.ea despre ortopopitul sef al acesteia, Vlad Iulia,  este publica,   la fel ca si pupicii umezi dintre el si securistul Tinu Radu de la Timisoara, pot sa deduc ca „victimei” i-a placut tare mult tratamentul Securitatii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.