Winter is coming ! O veste buna pentru electoratul PSD : dupa 1 octombrie au inceput sa apara facturile la energie

” Stimate client,
Te informăm că s-a emis factura Enel pentru locul de consum din (…) Factura este scadentă la data de 11-10-2017. Total de plată 117.05 lei. ”
Facts :
– media achitata pe primele 9 luni din 2017 : 85 lei
– cea mai mare factura dintre 2015-2017 : 94 lei
Urmeaza gazele si, in mod firesc, facturile la intretinere care vor include caldur aceea pe care candva, intr-un viitor incert,  o va oferi RADET asa cum a promis pandelizatoarea, #duamneajuta.
Deci stimati votanti ai programului de guvernare al PSD, cel scris de penalul Valcov si cunoscut in amanuntime doar de condamnatul Dragnea, va urez multa sanatate si nu uitati : indrazniti sa credeti ca n-ati belit-o cu ambele maini . Intre timp, tineti-va televizoarele deschise pe Antena 3 cat mai mult , fiindca o sa faca daddy o comisie de ancheta a agentului termic manipulat de Soros, in timp ce voi veti face foamea dupa ce v-ati achitat factura aferenta  decontarii propriei prostii.
Winter is coming…

5 răspunsuri la „Winter is coming ! O veste buna pentru electoratul PSD : dupa 1 octombrie au inceput sa apara facturile la energie”

  1. Grosul votantilor PSDragnea nu sunt afectati dramatic de scumpirile la benzina/motorina, gaz, electricitate, etc pentru ca pretul tzuicii ramane relativ constant iar lemnele furate si livrate lor de catre tzigani asisderea. Intelegem astfel ca grupul infractional organizat supranumit si autointitulat in mod suprarealist Partid Social Democrat se razbuna cu succes pe cei ce nu-i voteaza: relativa intelectualitate si amploaiatii oraselor mari. Au consilieri si sociologi buni, de unde i-or plati nu putem afirma aici, deocamdata.

  2. si acum psd ataca roborul si banca nationala, vor sa il schimbe pe isarescu. ma miram eu de ce ticalosul, viermele de pirel malada il punea in sondaje pe isarescu la 18% si zicea „scadere mare fata de cum era inainte” …. ei pregateau inca de atunci schimbarea lui isarescu. eu spun ca guvernantii actuali sunt tradatori de tara si asta e adevarul. isi tradeaza neamul pentru un pumn de arginti, ca iuda….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.