Cine o apara pe ‘duamna’ Pandele Firea de internet ?

„Impotriva abuzurilor care vin dinspre o zona care nu poate fi cuantificata si masurata, ma refer la manipularea prin mijloace de comunicare pe internet exista o institutie care sa ne apere pe noi toti?”

Cum duamna primar nu rateaza niciun eveniment care ii ofera ocazia sa spuna doua vorbe impanate cu trei minciuni si patru prostii apoi sa mai faca 15 poze pentru facebook, ieri a participat la paranghelia organizata cu ocazia implinirii a 20 de ani de la infiintarea institutiei Avocatului Poporului, o buna ocazie ca pentru circul creat cu „furtuna Gabi ” sa dea vina pe…internet. Cine sunt acesti oameni fara frica lui Dumnezeu care o iau la misto, nu cumva agentii lui Soros ? Fiindca, iata, partea buna a poporului o iubeste si o apreciaza, „Multumim duamna, Duamne-ajuta ! ”
As face o paranteza scurta, ce pretentii sa emiti de la boborul PSD, cel consumator de A3 si OTV2, cand unii au descoperit scuza ideala gen „ Totuși, prefer alerta falsă, surprizei „ ceea ce , sa fim sinceri, chiar si pentru un ex-jurnalist scolit in bucataria Intact e cam jenant. Iata de ce duamna ar putea alerta bucurestenii oricand cu „Vine un tsunami dinspre Marea Neagra  ( sau, de ce nu, un cutremur de 7,5 pe Richter ) ,  fugiti ! ”  si pe unii chestia asta nu i-ar deranja, , dimpotriva, s-ar simti recunoscatori.
Dar revenind, hai sa vedem,  pe bucuresteni cine ii apara de postarile de pe net ale primarului Pandele Firea ?
– „Voi face revolutie in materie de trafic in capitala. In jumatate de an se va vedea ca se vor schimba lucrurile in Bucuresti ”
– Primaria va cumpara 400 de autobuze, 100 de tramvaie si 100 de troleibuze
benzi unice pentru RATB, o retea viabila de piste pentru biciclete, extinderea numarului de intersectii incluse in sistemul de management al traficului din Bucuresti , bla-bla-bla

Plus inca 1001 de promisiuni pe care le-a onorat, hai sa zicem cu marinimie, in proportie de vreo 5%.
Pentru toate mizeriile de mai sus propagate intr-o veselie pe internet  de armata de salariati , cine raspunde ? Asta ca sa nu mai pomenesc de paranoia miilor de poze postate pe facebook alaturi de nasi, vecini, rude si prieteni care, la randul lor, din amicitie sau bine remunerati, ii intorc serviciile in mass-media.
Ultima gluma de campanie abia a lansat-o , chiar ieri, la cateva zile dupa ce aflasem ca licitatia pentru autobuzele cele noi mai dureaza :

Dar, dupa insiruirea mormanelor de pomeni pe care „le-a dat”, duamna primar uita o singura chestie : sa spuna si cand anume va reusi sa achizitioneze ambulantele, fiindca cu autobuzele RATB promise se tot chinuie de vreo 15 luni.
In final, i-as sugera intelighentei platite din bani publici, care administreaza contul de facebook Primaria Municipiului Bucuresti sa faca un efort si sa inteleaga ca gestioneaza o pagina destinata primariei si nu pupatului gingasului fund al sefei, deci a ingradi accesul celor care o critica este doar un gest de o prostie slugarnica.
Dar cum e turcul e si pistolul, asa ca nu cred sa inteleaga.

Un răspuns la „Cine o apara pe ‘duamna’ Pandele Firea de internet ?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.