Încă un milion de la Pandele Firea pentru Catedrala pe care a botezat-o „A Întregirii Neamului”. Vrednică este !

Dupa ce a reusit sa-si depaseasca precedentul record de prostie-online, postand discursul de mai sus in care  crede ca  „astazi e 1 Septembrie „, ieri, 11.09.,  pandelizatoarea a recidivat pe facebook cu inca 13 reusite poze de la aceeasi ocazie , poze in care entuziasmul viitorilor agricultori din comunele limitrofe pare masiv

Dupa care in sedinta CG al PMB a glasuit

”În România nu există o Catedrală a Întregirii Neamului. Doar la Alba Iulia există una a „Reîntregirii Neamului” în timp ce Catedrala din București se numește a „Mântuirii Neamului”

Deci sa intelegem ca nasa Gabriela Pandele-Firea , probabil plictisindu-se sa boteze plozii de prin Voluntari , a decis ieri sa treaca la un nivel superior, botezand Catedrala Mantuirii Neamului ctitorie a B.O.R. ?
Acum, ce-i drept, faptul ca madamei Pandele i-a trecut prin unicul neuron in functiune ca daca arunca cu milioanele in ctitoria PF Daniel,  i s-ar cuveni dreptul sa o si boteze, nu ma mira. In fond, aici suntem de acord , de mantuirea neamului prost care a votat-o nu mai poate fi vorba, in veci.
Dar ce ne facem daca se enerveaza Gigi, scoate vreo 25-30 de milioane si cere ca numele Catedralei sa fie ” FCSB Becali – God S.A. ” ?
Asteptam deci o explicatie  a PF Daniel Patriarhul B.O.R., sau ii intoneaza „vrednica este” la fel cum a procedat cu daddy Liviu… ?

2 răspunsuri la „Încă un milion de la Pandele Firea pentru Catedrala pe care a botezat-o „A Întregirii Neamului”. Vrednică este !”

  1. firea e o primarita cu rezultate zero. ea taie bani de la poduri si asfaltari. asta e psd: zero realizari in infrastructura, desi guverneaza din 2012. niste flintice de autostrazi si atat. cand vecinii nostri au construit in draci mii de km.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.