Ce este Sistemu’ și ce vrea el : gașca de băieți și fete din mass-media

Din ciclul ” Televiziunile penalilor o fac in grup ”  iata o noua inventie a pastorului Grivco :  exclusivitatea unei stiri furate de la concurenta. Dar nu-i bai, n-au inventat Gadea & Ciutacu si Cristoiu  nici apa calda , nici menage a trois-ul . Trecand cu vederea agramatismele din text, ce ne demonstreaza, de fapt , aceasta gluma de presa , in afara faptului ca unii isi vand pentru o ciorba meseria sau constiinta ?
Ca presa mainstream a incetat sa mai existe, fiind de fapt doar o agapa intr-un grup ( binom, trinom, whatever vreti sa le ziceti ) mic dar vioi de fosti jurnalisti care sunt platiti doar ca sa faca zgomot in beneficiul patronilor penali care le umplu cardurile, lunar.
Fapte :
– cuplul de clowni de mai sus presta pentru Grivco . Potop de injuraturi seara de seara la adresa tiranului , tiitoarei blonde si proastei aleia mici „eurodeputata lu’ tata”.
– nea maistrul de la Gagesti Deal pleaca de la Grivco si imediat tiranul devine domnu’presedinte , proasta – o politiciana de viitor si blonda – o sursa credibila
– tonomatul cu ieuro paraseste Grivco trecand la OTV Ghita, tiranul devine respectatul ex-presedinte si incep pupaturile galese pe bucile fostei „tarancii semianalfabete parvenite
Toate acestea ar fi de ajuns de ajuns ca sa compromita pe oricine pentru 2-3000 de ani, dar nu e cazul, banul n-are miros ( si inca n-am intrat in detaliile contractelor „pe persoana fizica”, poate altadata )
Dar sa ne intelegem, nu sunt singurele exemple, printre slujabasii Grivco aflandu-se  si cei care povesteau acum niste ani  cum si-a facut averea „securistul Voiculescu” : Ciuvica sau Savaliuc
Rezumand : bordeluri sa fie, curve ieftine se gasesc destule…
PS

„SRI s-a implicat în toate domeniile: afaceri, media până la plecarea mea din 2013 când i-am spus aceste lucruri domnului Coldea…”

Distractiv e ca, pana sa-l afecteze pe Coldea, chestia de mai sus il face complice pe ex-SRI-stul Dragomir  , intre timp penal bagat pana-n gat in afacerea Black Cube, tip care si-a adus aminte de toate fazele astea la nevoie ordin. Omul ar fi trebuit sa raporteze ierarhic la directorul Maior, presedintele Basescu si/sau comisia SRI din Parlament dar nu a facut-o.
De aceea, tre’ sa fii cel putin husan de gara Sinaia ca sa pui botul la gargara „Stiu multe despre Coldea dar sunt sub juramant si nu pot sa le spun”. A batrana, indopata cu plumb la Targoviste, ar fi replicat doar atat : dovada !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.