Începe școala, hai la Brâul Maicii Domnului !!! Despre Educația cu moaște și PSD. UPDATE : Firea crede ca azi e 1 Septembrie

11 septembrie 2017. Sa lasam  comemorarea crimei in masa de la Twin Towers pe seama teoreticienilor conspirationisti si sa ne concentram asupra  plaiurilor mioritice : incepe un nou an scolar, in conditii deosebite, cu un sfertdoct agramat ca  ministru al  educatiei , fara manuale la  clasele I-V ,cu scoli fara aviz de securitate la incendiu, dar ce conteaza, Terente & Daddy boxeaza si economia duduie.
Cum presupun ca habar nu aveti cine e madam Gâju Mariana, aflati despre ea ca e primarizda PSD a comunei  Cumpăna (jud. Constanța) care pentru prima zi de școală a pregătit bobocilor o sarbatoare deosebita acordandu-le șansa vietii, aceea de a săruta Brâul Maicii Domnului, adus de la mănăstirea Kato Xenia, din Grecia. ( Daca rimeaza cu preocuparile primarizdei capitalei Pandele Firea, cu atat mai bine, sunt amice politice  )

Sa trecem cu eleganta sub tacere faptul ca preacinstitul Brau nu l-a ajutat cu nimic pe PS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului ( in imagini ) si marele amic al lui Gigi Becali, nitelus cercetat penal pentru fapte de coruptie, #DuamneAjutaSiFereste !

„Astazi de la ora 8:30, sfântul veșmânt va fi așezat în fața Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” clasele 0 – IV si de la 11:30 la Campusul Şcolar al Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” clasele V-XII.”
Iata singura sansa pe care o poseda in viata tanara generatie a comunei respective, generatie din care de doi ani incoace niciun elev nu a mai reusit sa promoveze Bacalaureatul, deci in mod logic, numai Brâul Maicii Domnului ar mai putea salva situatia si alunga Necuratul din mintile elevilor
Si astfel va incepe noul an scolar PSD-isto – crestin – ortodox : pupand moaste.
Vai de generatiile care vor fi conduse de viitorii absolventi. O ultima remarca : in mass-media , tacerea la mizeriile pe care le face PSD in Educatie se intituleaza complicitate
PS
Pandele Firea nu s-a putut nici ea abtine :  ” Astazi, 1 Septembrie…”  #DuamneAjuta

2 răspunsuri la „Începe școala, hai la Brâul Maicii Domnului !!! Despre Educația cu moaște și PSD. UPDATE : Firea crede ca azi e 1 Septembrie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.