Vino mamă să mă vezi cum lucrez la stații verzi…( cu fina Sandra )- Bucureștiul condus de famiglia PSD Grivco

Fiindca e complet rupta de orice realitate si habar nu are o iota despre administratia orasului, de care de 15 luni incoace  se ocupa salariatii sotului Pandele,  in timp ce a  abandonat cam orice lucrare lasata in paragina de Oprescu ( Sos Fabrica de glucoza, Pantelimonul, lacurile secate, etc ) acum , intr-un oras sufocat de  poluare si invadat de insecte sau sobolani ,  oras in care promisa „revolutie e circulatiei” s-a dovedit o gluma ieftina de campanie,  fara mijloace moderne de transport, fara benzile unice promise, s.a.m.d., Preacucernica Pandelizatoare vrea statii verzi, drept pentru care s-a laudat pe facebook cu o alta realizare : a pus gazon pe acoperisul unui refugiu

 

 

Nu pot sa nu remarc reusitul instantaneu „Natură moartă cu țeranci arătând cu deștiu”’, o realizare de exceptie a PR- itei Enache* provenita, ce coincidenta, tot din Grivco. Oricum, reactiile publicului ( inca nesterse ) fac toti banii .
Lasand misto-ul,  doar o alta actiune de  imagine organizata in parteneriat cu fina  Alessandra, salariata lui Voiculescu, fiindca repet, Pandele Firea  nu e in stare de altceva. Dar nu e numai vina ei,  asta se intampla cand se intalnesc o opozitia inepta cu o gloata si mai  inepta.
Sa stii ca ai alegeri intr-un singur tur si ca pleci cu sansa a doua, sa nu reusesti sa propui un nume cat-de-cat onorabil nici macar dupa 4 ( incercari ), sa ignori complet sondajele care iti arata ca de fapt esti pe locul 3 si sa nu te unesti sprijinindu-l pe cel de pe 2, etc ?
In mod natural, publicul votant al dreptei va sta acasa scarbit dar va iesi sa voteze gloata inepta cu creierele bine spalate de Grivco 3 si iata rezultatul dupa 15 luni : zero.
Cat despre interesanta colaborare intre nasa si fina , ca in orice famiglie mafiota care se respecta, s-o mai trezi DNA din somnul de peste vara ?
UPDATE
* Poza in cate țeranca arată   cu degetul a disparut de pe facebook ceea ce nu  mă miră,  , am aflat că era furată  de la Inquam – Octav Ganea 🙂

Reclame

Un răspuns la „Vino mamă să mă vezi cum lucrez la stații verzi…( cu fina Sandra )- Bucureștiul condus de famiglia PSD Grivco”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.