„Ce este mersul” – cu pedagogul de scoala noua Pop Liviu Marian

– Şcolerul numai apoi se răculeje şi răspunghe : grămakica iaşte o ştiinţă ghespre cum lucră limba şi lejile mai apoi la cari se supune aceea lucrare, ghin toake punturile ghe veghere.
Pedagogul : Bravo, mă ! prostovane !

„Mersul este modalitatea de baza, cea mai simpla, folosita pentru deplasarea omului inca din primul an de viata. In timpul mersului vei pastra contactul permanent al unui picior cu solul”
( Din Manualul de sport pentru clasa a V-a pentru copiii care la 11-12 ani nu stiu ce e mersul sau, de ce nu, pentru votantii PSD-ALDE )
Mereu am zis, daca ar fi trait in zilele noastre, nenea Iancu Carageali ar fi comis cate un volum in fiecare luna…

Reclame

3 răspunsuri la „„Ce este mersul” – cu pedagogul de scoala noua Pop Liviu Marian”

  1. Apropo de „Bravo ma! Prostovane!”
    Nu stiu daca se potriveste acestui individ cu privirea mai tampa chiar decat el insusi. Pentru el ar merge „prostovache”, „prostovel” sau „prostovica”.
    In orice caz, in armata, pare sa fi fost genul de recrut pe care trebuie sa stai permanent concentrat asupra lui, atent la tot face si tot ce misca, un fel de prostu plutonului care nu primeste arma in mana decat la tragere, si atunci numai dupa ce s-a intins, culcat, in adapostul de tragere in directia cea buna. Orice commandant de pluton l-ar fi dat bucuros, oriunde in unitate, numai sa scape de o petarda ca asta.

  2. Gandirea este modalitatea de baza, cea mai simpla, folosita pentru progresul omului inca din primul an de viata. In timpul gandirii vei pastra contactul permanent al creierului tau cu realitatea inconjuratoare. Din manualul Gimnastica mintii, special gandit pentru Pop si altii ca el. Doamne, s-a terminat vacanta si ce rau e, ca uitasem de ei de tot.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.