Intrat in parohia Pandele-Firea, RADET cere scumpirea gigacaloriei cu 32 la sută

Sorin Chiriță, administratorul RADET din partea PMB solicită majorarea tarifului de la 341 de lei gigacaloria, cât este acum, la 398 lei. El a dat asigurări că la nivelul consumatorului nu se va resimți scumpirea gigacaloriei, pentru că fie se va majora subvenția suportată de Primărie, fie se va aplica un proiect de lege depus la Parlament prin care TVA-ul în acest caz va fi micșorat la 5 la sută.
Faza asta cica ar fi în interesul unui București cât mai curat fiindca centralele de apartament poluează, iar dacă fiecare consumator și-ar pune centrale de apartament, rezultatul ar fi catastrofal pentru mediu.
De fapt, explicatia e mult mai simpla
RADET e in stare de faliment si , conform politicii PSD, trebuie mentinut in viata cu orice pret. Daca tot are bani cacalau la buget si e incapabila sa ii cheltuie ( abia ce a anuntat ca mai da pomana inca 25.000 vouchere pentru biciclete deci cam 2,8 milioane de euro )  , Pandele Firea va suplimenta fara nicio greata subventia cu încă 150 de milioane de lei pe lângă cele 570 de milioane date anul acesta.
Evident ca banii de la buget pica tot in spinarea contribuabililor dar putin le pasa pensionarilor electori ai PSDragnea-Firea , cine sa le explice ca tot ei sufera , Gadea sau Ciutacu ?  ( sursa )

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.