C.N.M.R. lui Cumpanasu Alexandru – prostia in stare pura

Acum mai multi ani , Zavoranca Jr.  a fost prima care i-a spus live lui Cumpanasu ( cred ca la Realitatea, dar e posibil sa ma insel ) ca e doar un bou. Zilele acestea,  Cumpanasu a simtit nevoia sa dovedeasca tuturor ca femeia , poate putin dusa cu nervii capului, era totusi o vizionara deoarece iata-l venind cu doua idei :
” Pentru marcarea a 100 ani de la Marea Unire, Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei va lansa doua proiecte importante.”

  1. Primul proiect consta in amenajarea unei Baze si a unui catarg ce vor cantari 120 de tone si inaltimea de 100 de metri, iar drapelul va fi de 50 de metri / 28. 6 metri, cu o greutate de 230 de kilograme.
    Drapelul va fi unul de iarna si unul pentru vara(…)
  2.  Cel de-al doilea proiect consta in imbracarea Casei Poporului construita de si pentru popor in culorile tricolorului si cu mesaje care sa celebreze jertfa armatei romane si contributia intelectualilor si taranimii la Marea Unire .

Ati prins ideile, da ? Un catarg de 100 de metri ( ceva gen 30 de etaje ) pe care sa atarnam un steag de numai 50 si imbracarea „Casei Poporului construita de si pentru popor
Mi-e teama ca numindu-l bou, Zavoranca a jignit grav animalele. Cat despre altele, ce sa mai vorbim, unde nu e creier, vai de modernizare. Cat despre aniversarea de la anul…

Reclame

5 răspunsuri la „C.N.M.R. lui Cumpanasu Alexandru – prostia in stare pura”

  1. Hai ca ideile, ca ideile, mai treaca, mearga.

    Dar sa simti nevoia sa deschizi o paranteza cu mesajul „construita de popor si pentru popor” cand vine vorba de Casa Poporului, la aniversarea centenarului marii Uniri, cu aproape toti fruntasii national-taranisti si greco catolici putreziti in inchisorile comuniste, parca e prea de tot.

    Nu cred ca e prostie, mai degraba impostura la promovarea in grad. Si o culme a ridicolului la asa zisul „institute” diplomatic, asaltat de tot felul de plutonieri, ajutanti si alti tablagii cu ifose

  2. A se combina cele două elemente, Casa Popo’ului si Drapelul de Mari Dimensiuni, şi a se vedea ce s-a ales din precedentele strofocări de a produce un astfel de Element Simbolic care să şi reziste la vîîîînturile, vaaaalurile, de la înălţimea aia (Administratorii Casii Pop’oului au ajuns, prin eliminare, la actuala dimensiune meschină de steguleţ care îi fîlfîie Popo’ului pe Casă)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.