Fake news : de la binom la Ceausescu si OTV-ul lui Ghita

Un fel de asociatie a fostilor spioni ceausisti , bunicuti-pensionari inca neinternati in azile, il inspira pe jurnalizdul Patrusca salariat al penalului Andronic Dan sa titreze in EVZ niste chestii de mai mare dragul

Si da-i si lupta neicusorule despre nea Nicu , patriotul care nu voia sa indatoreze mandra tarisoara socialista, eroul pacii mondiale care rezolva criza rachetelor  si cu care statea vicepresedintele Bush Sr. de vorba ore in sir,  bla-bla-bla, yara-yara…indopat cu plumb la Targoviste in 1989.
Fake-news de Romania, stiri fara niciun fel de acoperire ( „revista” respectiva fiind un fel de Arici Pogonici securistic online ). De ce ? Fiindca presa nu mai exista, cel putin nu in evz.ro, site care publica orice ticneala (im)posibila pentru nitelus trafic cu care sa se laude lunar. Daca unele situri, la fel de goale de continut, mai incearca sa pastreze o umbra de decenta, nu e cazul unora care amesteca binomul cu Ceausescu si bucile exhibate pe plajele lumii.
Pe aceeasi tema a mass-mediei producatoare de fake-news, se exprima, in alte coordonate  Digi 24 cand titreaza ” Sfarmă-piatră şi binomul”
Da, Ghita TV a depasit cu mult abjectia OTV-ului si Dan Diaconescu se poate mandri pe buna dreptate ca a reusit sa otevizeze mass-media. Dar…abia acum au aflat jurnalistii de la Digi sau au tacut complice pe masura ce fenomenul se dezvolta agresiv ?!
Daca somnul ratiunii naste monstri, acela al jurnalistilor onesti ( cati s-or mai gasi ) a nascut presa fake-news.

Reclame

3 răspunsuri la „Fake news : de la binom la Ceausescu si OTV-ul lui Ghita”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.