Hai Tudose, fă un mic efort, îndrăznește să crezi în PSDragnea !

Domnule, dați-mi voie să nu vă cred, nu mai am pic de încredere în ce-mi spuneți

Cum Tarom, C.F.R. Marfă, C.F.R. Călători au pierderi masive, cum șantierele  autostrăzilor au întârzieri de ani de zile, ieri, fix in debutul ședinței de Guvern, mai exact cand toate televiziunile au acces și transmit live de la Victoria, Tudose Mihai , dupa ce l-a întrerupt de mai multe ori pe Cuc Razvan, ministrul Transporturilor, i-a servit replica de mai sus in contextul urmator :

  • – Domnule ministru Cuc, acum trei săptămâni v-am întrebat de ce i-ați prelungit mandatul cu 4 luni celui de la Tarom. Mi-ați spus că vă asumați, că aveți încredere în el, că știe ce are de făcut. Așa este?
    – Da, domnule prim-ministru. Este..
    – Mulțumesc. Păi eu să înțeleg că aveți încredere în el și împreună formați o echipă care vă asumați ce e acolo? 104 milioane pierdere pe 6 luni? CFR Marfa – pierdere, CFR călători – pierdere

E greu de adaugat ceva la panarama de mai sus. Ai un dobitoc impotent in Guvern care nu-ti mai inspira incredere ? Da-l afara daca ai sange-n instalatie, sau daca nu ai, ciocul mic si mergi pe burta pana vine daddy din Maldive si ii ceri voie.
Altfel, ca o recunoastere a valorilor PSD, S.O.Vintu , golanas maxim dar intotdeauna cu cuvintele  la el,  s-a apucat sa faca misto de menajeria trimisa din Kiseleff la Victoria

„…figurant plin de ifose, cabotin de bodegă , neica- nimeni de Obor, UTC-ist ratat cu privirea unui bou pus pe tânjeală, agramatul ajuns ministru al Educației, aștia sunt doar câțiva dintre miniștrii pe care i-a găsit Dragnea să-i pună în Guvernul României. Atât l-a dus capul ! ”
Nimic de adaugat, descrierea e totala 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.