De ce insistă Kelemen Hunor să fie un prost obraznic

Cum sogorului* Hunor pare-se ca nu i-a placut deloc un articol semnat de  Andrei Plesu , omul a incercat sa ofere o replica cat-de-cat coerenta intr-o limba pe care nu o respecta deci nu o cunoaste. Astfel, declarandu-se de la inceput „prost crescut”, printre multe alte ineptii a introdus si urmatorul pasaj

  • „Bineînţeles, dacă Ceauşescu ne-ar fi vândut pe bani frumoşi şi pe noi, aşa cum a procedat cu evreii şi saşii, nu ar mai fi avut nevoie de politici complicate de asimilare, iar statul ar fi avut un câştig financiar substanţial …”

Cred ca citatul de mai sus ar fi arhisuficient ca oricine sa realizeze ca Hunor- bacsi poate ca nu e prost crescut,  dar prost de bubuie e cu siguranta. De ce ?
In primul rand pentru ca suptul de la buget, pe care-l practica cu mare suuces ca parlamentar de 17 de ani incoace, atrofiaza grav neuronii ( apropo, sogorul e medic veterinar nepracticant , cat o fi cheltuit statul roman cu el ? )
In al doilea, ca sa ii poata „vinde” Ceausescu ar fi avut nevoie de un cumparator,  conform legii cererii si ofertei, dar cu regret trebuie sa il informez ca , in general, statele nu cumpara ci se debaraseaza de deseurile toxice.
Viszontlátásra.

* DEX : șogor, șogori s. m. 1. (reg.) cumnat. 2. amic, coleg.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.