Tudorel Toader vs Augustin Lazar : cine nu cunoaște Legea, să demisioneze !

Tudorel Toader a sesizat Inspecţia Judiciară, la solicitarea Comisiei de anchetă parlamentară care, în acest sens, i-a transmis ministrului pe 11 august o adresă, pe motiv că Augustin Lazar nu a trimis în Parlament mai multe acte din ancheta clasată deja privind alegerile din 2009.

  • „Am convingerea că procurorul general îşi cunoaşte atribuţiile de serviciu. Am convingerea că îşi cunoaşte modul de exercitare a respectivelor atribuţiuni şi nu cred că este cazul să întrebe CSM dacă trebuie sau nu trebuie să dea respectivele documente la Parlament”

In replica, procurorul general Augustin Lazar a raspuns mai transant

  • „… nu există dispoziţii legale care să permită transmiterea unor fotocopii ale dosarelor penale către o comisie parlamentară sau, în general, către o altă instituţie extrajudiciară (…)

Fara sa am pretentia ca ma pricep, am senzatia ca a transmite un dosar de la Procuratura la Parlament, deschide cutia Pandorei si oricand o alta viitoare comisie penalo-parlamentara poate cere chiar si un dosar in lucru. Dar repet, eu nu ma pricep.
Bref, care dintre cei doi o face pe prostul, ministrul Justitiei numit de PSD sau Procurorul General ? Toader Tudorel nu cunoaste legea sau chiar se afla la cheremul comisiei Grivco „Sufrageria” * ? Pe de alta parte,  Lazar Augustin si subalternii sai nu stiu ce prevad legile, acestea nu exista sau sunt prost scrise de alde plavanasi parlamentari gen Nicolae, Nicolicea , Ciordache & Co ?
Atunci eu zic doar atat :  ce-ar fi ca acela dintre cei doi care se dovedeste  a fi pe dinafara , sa demisioneze imediat si fara discutii ?

  • Pana una-alta, Toader Tudorel executa ce ii dicteaza ex-salariatii Grivco, Florea Oana si Plesoianu.

Un răspuns la „Tudorel Toader vs Augustin Lazar : cine nu cunoaște Legea, să demisioneze !”

  1. Cred ca asa zisa disputa dintre ministru si procurorul general e ocazia perfecta pentru a li se da cu flit curvelor batrane de la CCR. Adica sa fie bagati acolo unde merita cu toata decizia lor fara errata (de aceasta data), referitoare la „echilibrul” puterilor in stat.

    Poate se echilibreaza mai bine corabia daca aruncam pe unii peste bord. Ia sa vedem ce se intampla? Se prabuseste statul? Justitia? Comisia de la Venetia? Comisia de la Brussel sau Strasbourg? NATO, UE? Nu de alta dar daca stam pana explica nea’ Tudorel ce are el de aburit, nu ajungem nicaieri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.