Universitatea „Al. I. Cuza” si concursul odraslei ministeriale Ionuț Alexandru Toader : legal-da, moral-altadata…

Titlul stirii asumate de 7est.ro a sunat destul de drastic : “Concurs-șmen” pentru fiul lui Tudorel Toader. Universitatea a schimbat regulamentul pentru odrasla ministrului”
Dupa cateva ore, taticul-ministru a simtit nevoia sa dea o replica pe facebook

Audiatur et altera pars, mi-am zis, si am citit atent atat „acuzatia” din presa cat si „apararea” de pe facebook si, foarte pe scurt, am inteles cam asa
Taticul Tudorel a fost suspendat pe durata exercitării mandatului de ministru al Justiției, a fost modificat repejor un articol astfel încât să fie eliminată condiția ca persoana care se înscrie la concurs să dețină doctorat în domeniul postului si astfel baietelul Ionuț Alexandru a dobandit dreptul sa se inscrie la concursul unde nu a avut nici un contracandidat, drept pentru care a si castigat cu brio 🙂
Intrebata, odrasla ( plina de merite la cei 28-29 de anisori )  a raspuns fix asa : ” Eu am îndeplinit toate condițiile. Regulamentele pot fi modificate de la o zi la alta ” , dupa care, taticul a postat pe facebook la maniera in care o face intotdeauna, scaldand-o si invocand aspectele legale. Dar morale ?
Domnul acesta, vremelnic pastor al Justitiei Romane, ar trebui sa fie de o moralitate mai presus de orice fel de indoiala atata vreme cat are pretentia sa ii evalueze pe altii. Departe de a fi cazul nostru. Cand esti ministru al Justitiei garantate de P.S.Dragnea, morala e ultima chestiune care ti se cere…

Reclame

Un răspuns la „Universitatea „Al. I. Cuza” si concursul odraslei ministeriale Ionuț Alexandru Toader : legal-da, moral-altadata…”

  1. Daca nici asta nu e abuz in serviciu, atunci nimic altceva nu mai e.

    Nuscum dk se face ca tara se conduce numai cu baieti din astia, „atarnati”. Cand nu sunt dintre cei aflati in misiunede serviciu, in slujba tarii.

    Care tara, parca niciodata nu a ajuns atat de jos. O minoritate, care inca nu si-a parasit tara, trudeste in saracie ca sa mentina vioaie o majoritate de „speciali”. Majoritate care, nici ea nu-si va parasi niciodata tara, din patriotism, fireste (adica servesc Patria). Tara de arnauti, poterasi, agale si slugi. Urmarind CM de atletism am realizat ca mai repede vor obtine o medalie la atletism state ca Maldive, Nepal sau Vatican, decat Romania. Ca Botswana, desi e o tara de doi pula, are deja medalii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.