USR Popular – Clotilde Armand pentru noi este #duamna Firea II : comunistii si capitalistii sunt de vina pentru LGBT


Fara indoiala ca nu punem in discutie convingerile cuiva si totusi, simplul fapt ca oameni tineri, care se prezentau acum un an ca fiind ” alternativa, schimbarea, salvarea„, au idei politice aidoma cu cele ale unor fanatici religiosi e oarecum dificil de inghitit.
Intr-un USR extras cu forcepsul nu-se-stie-de unde dar se cam banuie de catre care moasa,  formatiune care a fost votata doar pe baza  charismei celor 4-5 lideri inventati, un Nicusor, o Clotilde, poate un Ghinea,  dar si a fondurilor generos pompate de afaceristi ciudatei,  s-au conturat dupa intrarea in Parlament, cam trei factiuni : popularii  cuplului Clotilde-Moroianu, liberalii lui Ghinea & Vlad Alexandrescu și nicușordanii ( un ghiveci, tuslama daca vreti,  intre primele doua grupuri ), indivizi fara absolut nicio convingere.
Frontliner-ii aripii populare  ar fi :  Clotilde Armand, Sergiu Moroianu, ( plus socrul Mihnea ), Matei Dobrovie, Silviu Cristian Anton, Andrei Pătru. Socant sau nu, oamenii arunca pe piata ideile Coalitiei pentru Familie : familia ( tanara daca se poate ), cu vreo 4 copii* daca se poate ( unde esti nea Nicule, sa-i vezi cum iti continua lupta cu planningul familial ) si iata, ni se dezvaluie pe final marii dusmani ai familiei : secera, ciocanul plus…dolarul. Ca o incununare a cre(s)tinismului in stare pura aflam si ca…

„Clarificarea în Constituţie a definiţiei căsătoriei, în acord cu Codul Civil şi cu intenţia evidentă a legiuitorului, protejează un fundament al societăţii în faţa încercărilor de inginerie socială de inspiraţie marxist-totalitară.”

E cam ciudat faptul ca inca nu s-au gandit sa bage nimic despre Soros, dar nu e timpul pierdut, nu-i asa ?
Si totusi,  ultima gluma si cea mai buna este de fapt urmatoarea : stiti cati membri are in fapt U.S.R. ?
1800 ( una mie opt sute )
Somn usor, schimbarea va veni prin 2067…

* fix numarul de copii pe care-l poseda Clotilde&Sergiu

Reclame

6 răspunsuri la „USR Popular – Clotilde Armand pentru noi este #duamna Firea II : comunistii si capitalistii sunt de vina pentru LGBT”

  1. :)))))) Şi te-njura lumea bună când, acum 3 ani, scriai că ŞorDan şi ai lui put a propagandă putinistă, odată ce înjură DOAR Chevronul, făcându-se că habar n-au de GAZPromul ce scormoneşte subsolul în Banat şi Crişana…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.