Topul neroziilor scrise cu ochii larg închiși de maistrul de la Găgești Deal


Nu faptul ca maistrul de la Gagesti il boteaza Dimitrie pe rusul cu pricina e de ras, asta o va rezolva trimitandu-i un miel din partea ministrului Doaia,  ci acela ca, in ramolismentu-i hazliu, omul nostru comite o tampenie dupa alta, asa cum de altfel  se lauda inca din titlu.
Pentru informarea  academicianului  istoria sta cam asa
– inca din aprilie ministrul PSD Les a cerut Parlamentului sa aprobe un program de 9,3 miliarde de euro pentru inzestrarea Armatei. Cum ideile astea nu apar chiar peste noapte ca pe blogul maistrului, intelegem ca afacerea era deja pusa la cale si acordul PSD Dragnea deja dat
– totusi, fiindca ghiseftul asta nu i-a asigurat lui daddy Liviu vizita oficiala in SUA la care tot saliveaza de vreo 7 luni, ministrul Les a fost remaniat odata cu Grindeanu.
– Tutuianu, noul tutar al PSDragnea, merge inainte cu achizitia c-asa-i in tenis, nu te poti pune cu supervisorul planetar.
– nu in ultimul rand, doar o minte suferinda in lipsa medicatiei de rigoare isi poate imagina cum punea la cale Iohannis faza asta alaturi de „Dimitrie” Rogozin.
Ori daca vreunul dintre numele Dragnea-Grindeanu-Les-Tutuianu are vreo intelegere cu Iohannis, declar ca si eu am una cu daddy Liviu si nea maistrul Cristoiu, cu  care m-am inteles sa-i laud nonstop …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.