Primaria Pandele-Firea intre batjocura voucherelor pentru biciclete si pandelizarea spitalelor, ultimul exemplu : Obregia

Dupa ce au ascultat indemnul pandelizatoarei , cam 1000 de insi ( dupa altii, vreo 1500 ) au stat ieri ca fraierii vreo 3 ore si ceva la 35 Celsius, dupa care angajatii primarizdei Pandele Firea i-au anuntat senini ca merge si prin e-mail.
Dar cele de mai sus sunt fleacuri. In timpul asta pandelizarea spitalelor continua, Firea aducand in posturi cheie toate ciurucurile din Voluntari ale sotiorului Pandele

Iarasi ma vad nevoit sa intreb  intreb : DNA doarme ?…

4 răspunsuri la „Primaria Pandele-Firea intre batjocura voucherelor pentru biciclete si pandelizarea spitalelor, ultimul exemplu : Obregia”

  1. Da si lumea proasta. Inghesuiala pentru ca se da ceva. Ca-s tigai, ca-i zahar, bormasini sau jumatati de biciclete, ca au sau n-au nevoie, nu conteaza. Daca e pe gratis….

  2. Gata, s-au terminat bicicletele carca Moca, sa o vedem pe duoamna cum scoate camasa dintre picioare.

    Daca opreste „programul” provoaca nemultumiri la nemancatii ei de votanti si poate fi acuzata de pomeni din bani publici de adversary sau chiar de prefect, de ce nu?.
    Daca il continua, isi asuma riscul incalcarii legislatiei alesilor locali intinzand mult prea mult coarda, basca faptul ca devine penibila.

    Cum s-ar spune, din cauza faptului ca traficul din Capitala e sufocant, in loc sa rezolve problema, primarizda ne invita sa mergem cu bicicletele ca pe izlaz in Voluntari. Timp in care, parcari canci, spatii verzi canci, balci si kitch cat cuprinde …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.