Pișcotari patrioți de presa și politicieni pomanagii, toți uniți de „românul DEFINITIV ” Murad Mohammad

Mea culpa. Ieri, ocupat cu eliberarea acestui Nelson Mandela al Grivco, am trecut cu vederea alt eveniment de rezonanta planetara : in prezenta puterii si opozitiei, romanul verde Mohammad Murad si-a inaugurat hotelul de 5 stele Phoenicia Royal.
Astfel, un frumos exemplu de unitate si patriotism, omul i-a adus sub acelasi acoperis pe Mihai Tudose și Liviu Dragnea, Cătălin Botezatu și Irinel Columbeanu, Cătălin Predoiu cu Vasile Blaga, Cozmin Gusa si Rares Bogdan, plus 1001 de mondeni binisor trecuti de varsta a doua,  carora le-a cantat  imnul frumoasei tarisoare…in timp ce versurile rulau ca la karaoke pe un ecran. Poza patriotului Rares Bogdan cu mana pe inima si ochii la ecranul cu versuri ? Nepretuita sau, cum ar zice Roger Waters „…and when your hand is on your heart, you’re nearly a good laugh, almost a joker ”
Mandra corabia, vesele hahalarele.
Altfel, cum Realitatea TV a acoperit evenimentul toata seara, ( desigur fara sa aiba un P pe ecran ),  sa-i lasam pe Denis Rifai si pe domnu’ Rares, muzica !

„Este o seară royală. O investiție importantă a unui om care și-a dedicat viața investind în turismul românesc” – Denise Rifai.

„Permiteți-mi să strâng mâna unui om care în această seară aș putea să spun că-l cheamă Mohammad Murad Bogdan Mureșan Coșbuc Albu sau cum vreți dumneavoastră, pentru că discursul lui, repet, și nu o spun din prietenie, o spun cu sinceritatea omului căruia i-au dat lacrimile (…) poate fi pus fără nicio discuție în galeria românilor bravi. (…) Vă mulțumesc din suflet. Domnule Murad, felicitări. În această seară ați dovedit că sunteți mai român decât foarte mulți români și că sunteți român definitiv. Așa o să vă spun: românul definitiv.” ( sursa )

Realitatea Mohammad Murad from Jul on Vimeo.

2 răspunsuri la „Pișcotari patrioți de presa și politicieni pomanagii, toți uniți de „românul DEFINITIV ” Murad Mohammad”

  1. Daca imi aduc aminte, omul mai e si seful patronatelor din turism (FPTR). Oare cum o fi la o sedinta a acestei „federatii”, in care romanul definitiv Murad saluta, de la prezidiu, patronatul din turism, adica fosti colonei, colaboratori sau acoperiti de la Secu, DIE, SIE, MIE etc. :”Sa traiti, stimati patroni din turism, la ordin, respectuos, ce doriti sa mai fac pentru patronatul dumneanoastra?”

  2. „…o spun cu sinceritatea omului căruia i-au dat lacrimile (…) poate fi pus fără nicio discuție în galeria românilor bravi. (…)” Reactionam exact ca triburile alea de prin Amazon cand vad o margica de plastic. O privesc cu atata incantare si o pretuiesc fara numar. In rest, avand in vedere cine sunt bogatii Romaniei si cum au ajuns ei sa detina hoteluri si altele, nu are rost sa vorbim. Oricum patriotardismul galagios si ostentativ afisat nu e decat gaunos. P.S. Cand am citit Mohammad Murad m-am gandit ca e ala de i-a rapit pe jurnalisti prin Irak. Ca in Romania e posibil orice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.