Ce site o urmareste „pas-cu-pas” pe printesa mostenitoare Pandele Firea de Voluntari ?

Nu prea intelege nimeni unde ar putea fi fapta penala atunci cand scrii ca pandelizatoarea P.S. Dragnea nu face absolut nimic de 12 luni incoace sau ca arunca cu banii pe susanele si pomeni electorale . Dar  faza si mai comica e ca nici macar Pandele Firea Gabriela nu stie.
In vreme ce postul de casa al rudelor si prietenilor PSD, Grivco 3, scrie ca e vorba de Rise, restul lumii afla ca ar fi de fapt bucurestiul.ro.

In timpul asta, dupa cum se se poate vedea in clipuri, poze, Bucurestiul se degradeaza incet dar sigur dar  madama Pandele Firea se ocupa de sponsorizarea teatrelor octogenarilor, institutii la care amicele din PSD si actorii pensionari au parte de niscaiva atentie…in 14 poze

Tot desfraul acesta multimedia ( femeia chiar pare obsedata de pozat ) se desfasoara pe contul personal, cel al primariei fiind inactiv, din motive pe care doar Zuckerberg le-ar putea explica
Asa ca rupeti-va gleznele linistiti prin centrul orasului ( la nevoie prezint ce putin 5 exemple cu nume si prenume de persoane care au patit-o ) in timp ce pandelizatoarea face singurul lucru la care se pricepe bine de tot : mahala tv.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.