Români cu care ne mândrim : posesorul de BMW s7 și alte exemple asemenea lui


Aflu de la Vali Petcu ca posesorul de BMWs7 B-111-SWS ar avea 28 de ani si ca jucaria ar costa vreo 90,000 in stare noua, dar uite , nu-mi ridic deloc problema de unde saculetul cu bani, asta chiar nu mai e demult interesant in Romania.
EBA conducea un gipan de vreo suta de mii de coco de la frumoasa varsta de vreo 20-si-ceva de ani, cand castiga 83 mii de lei pe an ca angajata cu jumatate de norma la Luxten , pe vremea cand prea-cinstitul tac-su era , coincidenta naibii, primar in Bucurestiul luminat de…Luxten
Jupanelul Valentin, odrasla lui nea Livinho Dragnea, are o colectie de bolizi de lux, sute de mii de euro, dar asiunea nu e mostenita de la tac-su,  de la care a invatat doar faza cu actiunile la purtator aka anonime.
Baietasul madamei Plumb Rovana , Razvan „Bozo” , are aceeasi pasiune si lista odraslelor de politician ar putea continua la nesfarsit
Deci de ce mi-ar pasa cine e intelighentul care si-a batut joc, din prostie presupun, de un BMW s7 ? Sa fie sanatos , sa-si cumpere altele si, cine stie, poate data viitoare repeta distractia in vreun lac.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.