Cum s-a transformat presa ‘quality’ in fake-news : vezi orasul de pe Luna la Digi24 si afli numerele de la Loto numai la A3

Ideea postarii a plecat de la redactia Digi 24 care, nu numai ca publica mizerii de acest gen, dar   le mai si recomanda. Mai mira pe careva zvonurile ca Teszari, nemultumit de randamentul si ratingurile Digi, are de gand sa reduca semnificativ pierderile postului la care a angajat 1001 de rebuturi ale altora punandu-le pe liber ?
Dupa care, daca tot veni vorba de rating, dimineata am vizitat  ‘partenerii CNN’, ‘cea mai buna televiziune de stiri’, blablabla, unde prima pagina arata exact cum se vede. Un gigel bionergetician, bioterapeut și clarvăzător Viorel Pop care cunoaste cei șapte centri energetici ai României dar si numerele de la Loto ,  dezvăluie că, de fapt, cel mai puternic centru energetic este altarul bisericii. Ar putea fi un excelent consilier pentru primareasa Pandele Firea, zic, Grivco fiind ideea care ii uneste.
Si sa nu va inchipuiti ca situatia sta mai bine pe la alte mustarii tv sau situri*, ceea ce ma face sa intreb : mai exista televiziuni de stiri sau doar niste posturi arondate politic care in lipsa de subiecte sau comenzi politice se ocupa de monden sau de para-psihopupu news ?
Nu in ultimul rand, sigur ca un public ne-educat compus in marea majoritate din indivizi trecuti de a doua tinerete va inghiti pe nemestecate toate tampeniile, problema comica e insa ca acelasi public e egal cu zero din punct de vedere economic, deci de ce ai mai plati reclame , ca sa le vada si sa cumpere…cine ?
Make no mistake, presa se sinucide lent dar sigur.

* Sa te pretinzi news-quality si sa faci spam cu un live-score inainte cu 30 de ore de inceperea meciului e un nou record de mizerie marca  Dumitrescu Razvan – Chirieac Bogdan

Reclame

2 răspunsuri la „Cum s-a transformat presa ‘quality’ in fake-news : vezi orasul de pe Luna la Digi24 si afli numerele de la Loto numai la A3”

  1. Declinul sitului celor de la Digi l-am constatat, cum s-ar spune, live. Daca la inceput apareau un titlu sau doua senzationale, acum nu mai vezi decat din astea. Parerea mea e ca put a cretinism de la o posta, problema e ca nu prea mai exista o agentie de presa serioasa, un site serios

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s