Alt BAC, alta distractie, alta generatie de doctori in devenire

 Ioan Bîrcă, primarul din Turburea are 53 de ani şi nu a reuşit să obţină diploma de bacalaureat, iar anul acesta, niciun absolvent de la Liceul Tehnologic din localitate nu a luat Bac-ul. Edilul dă vina pe profesori, pentru că nu au făcut meditaţii cu elevii şi le transmite liceenilor să nu-i urmeze exemplul, ci să înveţe şi să promoveze la sesiunea următoare.

„La mine a fost un caz fericit, că până acum luam 10 bacalaureate sau terminam zece facultăţi, cum se fac în ziua de azi. Facultăţile acum, cine are bani, ăla le face. Poţi să faci şi 30 de facultăţi. Pot să stau în faţă cu un tânăr să-i demonstrez că poate pe undeva nu ştie nimic. Pentru funcţia de primar, cred că nu există facultate de primar. Aici trebuie să fii un om gospodar, un om bun, un om să te pricepi, că dacă ajungi acolo şi nu ştii ce-i cu tine, te duci la puşcărie”

Si, stiti ceva ? Pare socant dar, pe undeva, omul ala chiar are dreptate. Cand odrasla Margherita a Clejanilor isi ia „bacaloreatul” ( l-am citat pe ministrul Pop Genunche ) din a treia incercare dar dupa cativa ani afiseaza cu mandrie diploma de absolvire a unei facultati particulare de Jurnalism, nu mai e nimic de zis decat : prosti cu diplome au fost si vor mai fi.

Reclame

Un răspuns la „Alt BAC, alta distractie, alta generatie de doctori in devenire”

  1. la cazul rise project -dragnea si faptul ca a trimis anaf peste ei a reactionat cumva ludovic orban? sau orban e pe blat cu dragnea? opozitia colaboreaza cu psd, clar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s