Fractura logicii Grivco : Tudose SRI-ist rau l-a adus in guvern pe Rache SRI-ist bun

  • 27 iunie :  Domnul Tudose a făcut Universitatea SRI-ului, după care a predat la Universitatea SRI-ului, și-a făcut doctoratul la Universitatea SRI, prefața la doctorat a fost făcută de generalul Coldea. Întrebarea: Totuși nu se pot numi miniștri oameni care nu au făcut facultăți la SRI, care să nu fi lucrat didactic sau în alt fel la SRI sau la SIE, care să nu fi fost într-un parteneriat chiar universitar cu SRI, cu generali din serviciile secrete ?
  • 3 iulie : Prietenul meu Felix Rache a plecat să lucreze la Guvernul României. Este secretar de stat la Guvern. Se va ocupa de comunicare, dar mai ales de Centenarul Marii Uniri. Pare un job important, dar corespunzător pentru Felix Rache care a făcut multe, în viața lui, în materie de jurnalism. Are o experiență consistentă și respectabilă. Sunt convins că prietenul Felix Rache va face niște lucruri foarte, foarte tari în legătură cu această celebrare a Marii Uniri la 1 Decembrie 2018

Deci e foarte naspa ca unul care tine de SRI e numit premier, dar e foarte bine ca acelasi tip l-a angajat pe un amic legat de acelasi SRI ca  sa-l consilieze.
Lipsa de Xanax sau Prozac devine din ce in ce mai acuta in Grivco.
PS
La fel de comica e si descrierea facuta lui Tulus in 2014 , tip care a fost rapid re-evaluat acum in 2017 cand s-a apucat sa o atace pe Kovesi. Zici Grivco 3 si brusc pute a latrina…

Reclame

2 răspunsuri la „Fractura logicii Grivco : Tudose SRI-ist rau l-a adus in guvern pe Rache SRI-ist bun”

  1. Nu credeam ca individul asta sa aiba ceva valoare. Sa fiu sincer, il credeam un oligofren jalnic si plictisitor, un fel de licean retardat. Ca si pulique badeamircea. Produce niste clisee plictistoare, rasuflate si adesea penibile. Sa produci doar jocuri de cuvinte jenante din copilaria catavencilor e mult prea putin pentru ziua de azi. Se vede, insa, treaba ca m-am inselat din moment ce speranta mea in Romania de maine, Misu Tudose, e de parere contrara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.