Când codul roșu de caniculă topește creierele : „Oaia are doar dorința de a fi înțeleasă de toți”

  • „Oaia a unit generații, oaia a descoperit muntele și a populat muntele. (…) Astăzi, sigur că oaia are doar dorința de a fi înțeleasă de toți
  • ”Eu am crescut 38 de ani în turism, ca să ştiţi foarte bine! 38 de ani în turism am crescut, da? (…) Mama mea ca să ştiţi, ca să fie public, este directoare de hotel chiar la vârsta de 70 de ani şi a început la 24 de ani”

Mihai Tudose a absolvit liceul in 1985 si a intrat la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir in 1990 angajandu-se ca șef în biroul senatorial abia in 1992. Nimeni n-are habar cu ce s-a ocupat intre 1985 si 1990,  dar asta nu pare a preocupa prea mult presa.
Acum, daca tot veni vorba de „presa” , as remarca cum tot pupicuristul basist  a preluat voios teza emanata de PSD cum ca ” Presedintele Klaus Iohannis este cel care i-a impus liderului PSD numele noului premier” ( Tapalaga Dan ). Pe ce va bazati folosind „impus„,  ar replica orice om dotat cu un neuron functional , dar nu cred ca ar putea primi un raspuns coerent de la unii care, de foame,  au inghitit ani de zile mizeria guvernului Basescu care s-a bazat pe apevistii – traseisti ai UNPR pentru o majoritate fragila. Unde au ajuns acum o Udrea, Oprea, Ontanu, Cocos si restul gastii , ca sa nu mai vorbim de prima solutie imorala Voiculescu,  Tapalaga &Co ( Pora, Marean, Fati, etc )  par a nu fi aflat. Si cuvantul „majoritate” parlamentara  e greu de inteles mai ales cand aceasta nu  le hraneste portofelele. Totusi nu cativa ametiti care scriu dupa dictarea politicului  constituie problema, curvasareala tagmei jurnalistice de pe Dambovita e cunoscuta de cand lumea .
Ce ma nedumereste e altceva. Cam cate ciurucuri e capabil Dragnea sa mai dezgroape prin PSD ca sa le trimita sa guverneze ? Cat de halucinant suna un gigel  care se lauda cu maica-sa care a fost directoare de hotel toata viata si asta il recomanda sa fie ministrul Turismului ? Cat de ticnit pare unul care filosofeaza nonstop despre oaie ?! Dar de naucitorul program economic modificat de Tudose&Dragnea cine o mai fi responsabil, tot Iohannis ? Eliminarea cotei unice și transformarea impozitului pe profit în impozit pe cifra de afaceri, veritabile bombe, cine sa le analizeze, poate doar ex-ministrii lui Ponta si cativa economisti din opozitie, restul lumii e la mare de unde pozeaza pe facebook.
N-am nici un chef sa mai continui, e si mult prea cald astazi, codul rosu isi face de cap prin sudul tarii , atat as mai zice : fiecare popor are conducatorii pe care ii merita. Restul e gargara.

Reclame

2 răspunsuri la „Când codul roșu de caniculă topește creierele : „Oaia are doar dorința de a fi înțeleasă de toți””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.