Noaptea ca hotii / ziua ca mafiotii – varianta ELCEN/RADET cu Pandele Firea

In mod interesant, pe pagina PMB  madama Pandele Firea nu are nicio treaba cu fuziunea de 150 de milioane RADET-ELCEN, ci doar cu Festivalul Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în Cișmigiu”
Unde pute a coruptie decizia pandelizatoarei ? Ea vine in aceeasi seara , la doar cateva ore dupa ce ministrul economiei a devenit un habarnist devotat lui Dragnea, intitulat Fifor,  care potrivit CV-ului este licentiat in Filosofie, cu masterat in literatura romana, iar din 2003 e doctor in antropologie sociala.
Cum demult nu mai cred in coincidente, ramane de vazut ce urmareste PSDragnea ( si eventual de sesizat Parchetul )
Altfel, printre jdemiile de poze cu festivaluri si biserici, Pandele Firea a mai strecurat o magarie : de astazi, probabil speriata de fascistii lui Soros, a decis ca in primaria mostenita probabil de la ma-sa din Bacau, se intra numai cu cartela
PS
Draftul a fost scris inainte de ora 8. Voi face update cand apare rezultatul sedintei care a inceput cam asa.

UPDATE
Proiectul a fost aprobat cu cu 28 de voturi pentru, o abtinere, 14 voturi impotriva.

3 răspunsuri la „Noaptea ca hotii / ziua ca mafiotii – varianta ELCEN/RADET cu Pandele Firea”

  1. Daca e sa vinzi sau sa cumperi un kkt de companie de fo doua-trei milioane de para, stai si analizezi problema pe toate partile, angajezi si consultanti si avocati. Dar coana zoitzica n are nicio treaba, ea crede ca e o chestiune de decizie politica si daca nu ea, atunci cine. Sa-i vedem si pe alde Tudose. Incerc un pronostic ca guvernul va spune da si proasta o sa-si rupa singura gatul, chiar fara sa inteleaga de ce.

  2. Radet e in fapt in faliment, subventii sau fonduri UE nu poate primi daca este in faliment sau insolventa insa caldura trebuie sa livreze oamenilor ce au votat-o pe Pandelizatoare. De unde vine apa calda? De la ELCEN. Al cui e maica Elcenu’ asta? Al lu’Dragnea maica. Ia sa i-l cerem noi lui sa ni-l dea noua ca altfel mumu caldura si apa calda la pensionarimea ce ne-a votat ca proasta – asta pana nu vine iarna. Ce va rezulta de aici? Datoriile radet-> elcen si mai departe ale elcen->romgaz vor fi rostogolite pt iarna asta sperand ca economia sa mearga bine pana anul viitor astfel incat din fantomaticul fond national de investitii sa se poata scoata parti importante de bani si participatii de companiile de energie profitabile (inclusiv romgaz) pt a acoperi in final datoriile istorice ale radet. Aceste masinatii le-a facut FSN/PDSR in anii ’90 cand incerca sa tina in viata mamutii comunisti. Rezultatul? Amanarea falimentului acestor companii falimentare cu cativa ani si exodul previzibil a circa 4 mil de oameni activi si dornici de munca. Rezultat secundar? Ramanerea in tara si consolidarea bazinului electoral al psd (cel mai vizibil la ultimele alegeri) – pensionarime, tiganime, zilieri de prin sate, drodjieri, etc care o duc de minune cu psd la putere.
    Viitorul este mai groaznic decat in Grecia, macar acolo turismul este o industrie care merge,in RO singurele industrii care merg pe baze capitaliste sunt: IT si retelele de retail, in rest praf si pulbere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.