Cum s-a transformat Curtea Constituțională în bătătura moșiei anti-constituționale a P.S.Dragnea

Iata faptele
Opinia concurenta a judecatoarei Livia Stanciu, in care critica decizia Curtii Constitutionale la sesizarea ridicata de fosta sotie a lui Liviu Dragnea privind abuzul in serviciu, a disparut din motivarea publicata de CCR pe site-ul propriu.
In primul pdf publicat , opinia unicei judecatoare practicante din componenta CCR aparea si arata asa

Practic, Curtea se substituie Parlamentului, și, bazându-se pe considerente de principiu ale uneidecizii de admitere căreia îi atribuie un alt sens, reconfigurează reglementarea infracțiunii de abuz în serviciu.

Dar primul pdf a fost sters de pe site si inlocuit cu al doilea in care opinia concurenta dar critica dispare Cum asa ? Simplu. Politrucii lui Dragnea  au emis peste noapte, ca hotii, o decizie care suna fix asa

  • … un judecator care redacteaza o opinie separata sau concurenta va trebui sa o predea presedintelui CCR si, daca sunt abateri de la regulile stabilite, i se va cere sa o refaca. In cazul in care judecatorul nu se conformeaza, presedintele Curtii poate dispune ca opinia „sa nu se publice in Monitorul Oficial sau pe pagina de internet a Curtii si nici sa nu se ataseze la dosarul cauzei

Daca nici asta nu reprezinta o cenzura de cea mai josnica speta stalinista , nu stiu care ar mai putea fi : nu esti de acord cu majoritatea, iti modifici opinia. Nu vrei sa ti-o modifici , ti-o stergem. Ce scrie in Constitutia pe care acesti tristi ar trebui sa o apere ?

Art. 30 – Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare
a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

Nu am nici o apasare sa o spun : mi se pare rusinos, degradant si, mai ales, o forma de coruptie de partid care a ajuns la varful varfului Justitiei.
Acesta nu mai este Curtea Constitutionala a Romaniei, e doar batatura ne-constitutionala a vatafului de Teleorman.

Reclame

4 răspunsuri la „Cum s-a transformat Curtea Constituțională în bătătura moșiei anti-constituționale a P.S.Dragnea”

  1. Titlul corect ar fi fost: Curtea Prostituțională – cum s-a transformat din moșia bulibașei Băsea Mondialu’ în bătătura vătafului de Telemorman Dracnea Dirty Sanchez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.