Băsescu, mai tare decât Ghiță Funar & Vadim Tudor la un loc

In ciclul „Demagogii nostri sunt mult mai tari decat ai lor” , astazi s-a dat in stamba multa lume pe facebook, in frunte cu  mancatorul de unguri Traian Avram-Funar-Vadim Basescu
In continuare, un citat si cateva poze ilustrand vechea lui lupta cu extremistul vecin si prieten Orban Viktor alaturi de popa Tokes, acest mare patriot rrroman.

Doresc maghiarilor din Romania, cu ocazia sarbatoririi zilei de 15 martie, fericire si bunastare alaturi de toti ceilalti cetateni romani – 15 Martie 2009


Intre timp propagandistii PSD trambiteaza ca marele patriot Liviu ar fi rupt-o cu sogorimea cea rea de dragul rrromanismului care-l anima. Curcile din Teleorman si Brazilia au ras cu lacrimi.

2 răspunsuri la „Băsescu, mai tare decât Ghiță Funar & Vadim Tudor la un loc”

  1. Sincer, nu credeam ca se va ajunge aici. cat de prost si de disperat sa fii, sa scormonesti in cuibul de viespi al nationalismului? Nu sunt pesedeii cu mic cu mare mandrii ca sunt rrromani? Adica era o miscare gresita din start sa atragi udmrul. Castigai 20 de insi si pierdeai tot pe atat din PSD ardeal, unde sustinerea e si asa fragila, asta ca sa ne raportam doar la calcule matematice, lasand la o parte filosfia mandrului electorat PSD ranit.

  2. Acuma ca udemerimea s-a sucit, lui Dragnea nu-I mai ramane decat praful de pe toba, iar lui Tariceanu, nici atat.
    Chiar daca numai o aripa mica din PSD pleaca, Dragnea va ramane cu toata ostirea PSD pe sec, ceea ce il va costa in mod cert functia de lider.

    Numai ca timpul nu este nici de partea lui Iohannis sau a lui Grindeanu, fiecare zi care trece nu face decat sa limpezeasca privelistea unei scene politice pline de ridicol.
    Pentru a mentine anathema asupra lui Dragnea, Iohannis ar putea cere si obtine demisia lui Grindeanu, pe principiul, „bate fierul cat e cald”. Daca in zilele urmatoare isi poate permite sa nu nominalizeze, dupa consultari, un premier de la PSD, peste cateva luni nu-si va mai putea permite. Vad ca si Dragnea a realizat asta si incearca sa traga el de timp.

    De aceea este posibil ca Grindeanu sa purceada la o noua lista de membri ai guvernului, cu pesedisti si cu membri ai altor partide, cu independenti, tehnocrati, profesionisti etc. si sa ceara Parlamentului votul de incredere. Daca guvernul nu trece, se ajunge in faza motiunii votate cu argumentele constitutionale de partea lui Iohannis. In fond, PSD a scris deja motiunea impotriva propriului guvern, la ce se mai asteapta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.