Grindeanu #rezista, comunicatorii P.S.Dragnea – la fel : partidul viceversa

Orice s-ar spune, niciodata PSD n-a ajuns mai jos, adica de rasul curului curcilor de Teleorman, un partid viceversa redus la rolul de sluga a unui condamnat, care, atenteaza la statutul de mitoman al lui Ponta. ( De altfel, comparativ cu echipa Dragnea, echipa VVPonta pare acum a fi fost alcatuita din genii )
– „Nu stiam de OUG 13”. Ba stia cu varf si indesat fiindca o comandase pentru uz personal.
– „Vom mari salariile si pensiile de la 1 Iulie”. Nu le vor mari.
– „Nu scoatem oamenii in strada”. Comanda fusese data pe WhatsApp.
– „Vom ieftini medicamentele”. Nu le-au ieftinit, nu le vor ieftini.
– „PSD va implementa programul de guvernare”. Nu-l va implementa fiindca e o utopie
– „Nu vreau schimbarea lui Sorin Grindeanu”. O vrea dar, ce sa vezi, de la Palatul Victoria i se da zilnic cu flit
Acum, Dragnea fiind doar un taranus nu neaparat inteligent dar uns cu toate alifiile  si posesor al catorva consilieri cu IQ negativ, nu a avut tupeul sa ceara cu propria-i gurita demisia lui Grindeanu, fiindca, asa cum am scris ieri, nu e nebun sa-si schimbe premierul care performeaza. Dar si-a pus slugile, pe un Bădălău sau un Paul Stănescu – Olt sa i-o ceara. Asa, si cu asta ce-a rezolvat ? Grindeanu le-a ras in nas si a plecat.
Ce ii ramane echipei PSDragnea ? Sa-si prezinte ministrii demisiile? Vax, Grindeanu poate propune alte nume, e dreptul lui constitutional
Sa-si darame propriul Guvern la vot sau prin motiune de cenzura ? Unu : se vor face de bafta la nivel european, doi – criza se va prelungi peste toata vacanta de vara si trei – ii vor ridica mingea la fileu Presedintelui care, in utima vreme, a demonstrat ca e un dibaci tragator. Si toate astea…de ce ? Doar fiindca Dragnea vrea neaparat sa scapae de dosarul Bombonicii printr-o OUG ? Will never happen, puisorilor de curca teleormaneanca.
PSDragnea isi poate numi orice sluga ca premier dar, indiferent de nume si doar daca va fi agreat de stiloul de la Cotroceni, la prima incercare de modificare hoteasca a legilor, ambasadorul lui Trump alaturi de cei ai UE il vor trage de urechi pe Dragnea de o sa-l usture curul
Asa ca , uram depline succesuri lucrarilor CEx de azi. Berea si popcornul le da Ponta  🙂

Reclame

3 răspunsuri la „Grindeanu #rezista, comunicatorii P.S.Dragnea – la fel : partidul viceversa”

  1. Traian, ma declar minim uimit. Are Ponta niste chestii de atat bun simt in punctelr alea din scrisoarea deschisa catre Cex PSD ca nu imi vine sa cred ca le-a scris el….
    Pe de alta parte asta arata ca ce fac Dragnea si slugile lui e asa de porc incat pana si Ponta poate contrargumenta pertinent.

  2. Pana acum credeam ca nimic nu e mai al dracului pe lumea asta decat sa vrei ceva si sa nu poti. Adica fix cazul lui Dragnea cu schimbarea lui Grindeanu. Mutra de curca plouata a lui Dragnea mi-a demonstrat, insa, ca se poate chiar si mai rau, adica sa anunti chiar tu ca nu-l schimbi, ca nu e necesar si chiar sa fi nevoit sa mai si argumentezi. Naspa …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.