Boureanul lu’ Tatoiu vs Tiger Woods

Deoarece limba romana este o chestiune dificila, trecem rapid peste porumbelul emanat de Porumbel la Grivco 3, atunci cand a susurat gales la min 0:35 ca „politistul ricoseaza cu un pumn”. In fond riposteaza, ricoseaza, totuna-i cand neuronul e in concediu, nu asta e baiul.
Intreb doar cat de cretin e boureanul atunci cand isi pune panarama sa filmeze, dupa care il loveste pe politist cu piciorul fix in coaie si cat de imbecila e madam Tatoiu care ii ia apararea golanului spunand

”Mă gândesc să îmi iau altă cetățenie până România devine un stat de drept”

Coana mare, eu zic sa-ti iei cetatenia americana si, dupa ce studiezi cum l-au incatusat doi politisti pe marele Tiger Woods suspectat de „DUI” ( driving unde influence ) si daca ai bafta sa  devii U.S. citizen, incearca sa ii tragi unuia dintre ei un sut intre picioare si-ti garantez ca in urmatoarele 15 secunde devii material de studiu pentru autopsierul Politiei.
Bref, un tandru „hai siktir” pentru toate ramolitele si imbecilii invitati la televiziuni de colegii lor la fel de retardati  🙂

Reclame

3 răspunsuri la „Boureanul lu’ Tatoiu vs Tiger Woods”

  1. Nu cred ca exista o persoana atat de antipatica tuturor, precum mme Tatoa, dama bine, si mai bine occidentalizata cu vodca si alte apucaturi subsecvente, dar care, totusi, sa apara in media, vie si adevarata, adica miscand si chiar vorbind, atat de des.

    Ascultand-o pe baba, mi s a facut brusc dor de trupa Taxi, mai lasa-ne fai doamna ca prea puti chiar fara sa mirosi. Creatura asta jalnica chiar isi imgineaza ca este cineva in tara asta.

  2. Si totusi, vad ca din ce in ce mai multa lume se pozitioneaza de partea lui Boureanu si impotriva politiei, printer care mai multe publicatii, Cristian Parvulescu, APDOR Ch (vreun combinat chimic privatizat?).

    Am remarcat ca toti, dar absolut toti acestia „uita” un simplu amanunt, anume acela ca Boureanu a lovit primul un politist in timpul misiunii de o maniera golaneasca. Adevarul? L-au spus judecatorii: la odihna tihnita, la umbra, la scris …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.