Mesajul adresat Romaniei de presedintele SUA Donald J. Trump

  • Susținem foarte puternic România, deci susținem această luptă împotriva corupției. Susținem și pe președintele dumneavoastră, este foarte popular, credem că a făcut o treabă foarte bună, muncește foarte mult. Știm tot ce se întâmplă acolo și va câștiga această luptă, are susținerea noastră
  • Domnule președinte Iohannis, aplaud curajul dumneavoastră, eforturile dumneavoastră de a lupta împotriva corupției și de a proteja statul de drept
  • Poporul român a suferit multe, multe greutăți, dar a făcut o călătorie cu adevărat remarcabilă și istorică. Viitorul României și al relațiilor României cu Statele Unite este foarte, foarte luminos. D-le Președinte Iohannis, vă mulțumesc pentru conducerea dvs. și vă mulțumesc din nou că sunteți astăzi aici. Aștept cu nerăbdare să  întărim alianța si legaturile cu țara dvs. Relația a fost bună, dar acum este mai puternică decât oricând ( The White House )


PS
Am facut o distinctie clara inca din titlu,  doar ca sa inteleaga orice cretinel ca Iohannis reprezinta Romania ( ca Trump l-a laudat explicit e altceva )
Dar despre parastasele care au avut loc aseara la Grivco&Co, in postarea urmatoare 🙂

Reclame

Un răspuns la „Mesajul adresat Romaniei de presedintele SUA Donald J. Trump”

  1. iar pentru imbecilii care au spus ca trump nu respecta articolul 5 la reuniunea nato, pai atunci a facut declaratii la o reuniune in cinstea art. 5 si a spus ca acesta s-a activat in cazul 11 septembrie, dar imbecilii de romani, luandu-se dupa fakenewsCNN au crezut asta. au crezut propaganda germana.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.