Romania9 by TVR : „Unii oameni trebuie pur şi simplu să dispară de pe ecranele noastre!”


„Ponta a fost găsit sub un pod de pe pod de pe Champs Elisee de un domn Bobeică. Bobeică e ofiţer DIE. Dânsul e oficial. Colaborează şi cu serviciile de acolo. Unele instituţii din stat cunosc că Ponta a fost un foarte bun colaborator al serviciilor şi de la Paris. Se spune că nu ar fi doar ofiţer Ponta, ar fi dintr-un alt serviciu de atunci de când era la domnul Bobeică în casă

Am citat din Marean Vanghelie invitat de TVR, la emisiunea România9, ‘moderata’ de un jegulet educat la Grivco, tip care seara de seara aduce toti penalii ca sa-si arunce cu parerile in compania selecta a salariatilor PSDragnea : Pieleanu, Cristoiu, etc. Nu cred ca si-a permis careva dintre agaricii prezenti in studio sa ii ceara dovezi lui Marean, asa cum ar fi procedat un jurnalist cinstit ,  departe de a fi cazul lor.
Cam asta a ajuns TVR : o sucursala bugetara a Grivco , dar nu cumva sa o intrebati de sanatate pe tovarasa Irina Radu fiindca ea e ca apa sfintita, nu aude, nu vede, asculta ordine si incaseaza, toate acestea  in timp ce declama prin interviuri ca „Unii oameni trebuie pur şi simplu să dispară de pe ecranele noastre!
Nu va speriati, nu la jegurile de deasupra se referea..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.