1 Iunie sărbătorit de PSDragnea & famiglia creștină Pandele Firea cu puțină pâine și mult circ

Dar oare cum sta Romania famigliei crestine Dragnea & Pandele Firea in raport cu copiii ?

  • Raportul Salvați Copiii (End of Childhood Index) plaseaza România pe locul 52 ( din 172 ) în lume cu privire la copiii lipsiți de copilărie
  • România înregistreaza 34 de nașteri la 1.000 de adolescente. ( În Europa, doar două state stau mai rau : Bulgaria și Georgia, 36,8, respectiv 38,3 de nașteri. Rwanda (25,6), Trinidad Tabago (30,8), Emiratele Arabe Unite (30,1), Uzbekistan (17,6), Albania (21,8), Bahamas (28,7), Botswana (31), Burundi (27,9), Djibouti (21), India (23,3), Mauritius (28,3) stau mai bine )
  • In U.E., România înregistrează cel mai mare număr de nașteri cu mame între 10 și 17 ani (9,282 de nașteri, adică 4,7% din totalul nașterilor din 2015, din care 676 erau minore între 10 și 14 ani)
  • Suntem printre țările europene cu cel mai ridicat număr de decese ale copiilor sub 5 ani (11,1 la mie), iar din 1.000 de adolescente între 15 și 19 ani — 34 sunt mame (Alte multe date aici )

Asa se prezinta Romania , tara al carui gunoi famiglia crestina Pandele Firea il baga discret sub pres acoperindu-l cu concerte si paranghelii de tot felul.
Acesta e orasul in care ultima idee a Preacucernicei  primarese, incapabila sa cheltuie miliardul de euro cu folos, e sa mai imparta o pomana de 2500 lei fiecarui nou-nascut, chipurile ca sa sporeasca natalitatea. Ce se alege de copil dupa ce se naste , nu mai intereseaza pe nimeni…
Dar cum cu painea e greu, circarii salariati ai PSD stiu ca au cui cere si chiar o fac cu destul tupeu

Circul Variete Globus solicită 15,35 milioane de lei pentru „reinventarea imaginii instituţiei şi creării în jurul acesteia a unui brand naţional cu recunoaştere internaţională”.

Si cum brandul national in viziunea PSD este oaia aceasta statuie vie, cei doi sinecuristi de la Circ se incadreaza perfect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.