Cum a făcut-o guvernul de oaie în 24 de ore și reînființarea sportului de partid și de stat

Mai intai un retardel a avut geniala idee sa faca din oaie un brand de tara
Dupa aceea noul Zaroni a simtit nevoia sa mai arunce cateva panseuri din putul gandirii, starnind justificata intrebare : oare cum si pe unde a reusit sa gaseasca PSDragnea asemenea podoabe ?
Si, apropo, daca v-ati pus problema care e singurul judet care are oi pe stema oficiala vizibila in foto ? Teleormanul lui Dragnea, fireste.
In timpul asta toate promisiunile din campanie se duc una cate una si auzim ca ministreza lingvista de la Olt e dispusă să susţina „orice amendamente de scădere a anvelopei salariale ” sau ca nea Livinho renunţă la introducerea cotei zero de TVA la tranzacţii imobiliare şi publicitate. Mici economii, dar ce sa vezi, nu pentru toti, avand in vedere cum suna o idee guvernamentala foarte noua

  • „Articolul 18/1 se modifică şi va avea următorul cuprins: (…)
    (3) Autorităţile administraţiei publice locale pot aloca sume pentru finanţarea activităţii conform alin. (1) şi alin. (2) în limita a maxim 5% din bugetul aprobat.“

Am citat din Ordonanţa de Urgenţă ( aprobata in 18 mai ) de modificare a Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000.
O aritmetica simpla ne arata repede ca 5% din bugetul Bucureştiului de 1.000.000.000 de euro înseamnă 50 de milioane de euro. Pe an. Aşadar, conform PSDragnea cu atat va putea Gabriela Firea să alimenteze conturile clubului înfiinţat de  Sorin Oprescu, din bani publici. Ce orgie de cheltuieli va urma e usor de ghicit daca ne gandim ca e semnata de unul care l-a cunoscut pe Marian Iancu.
Bref, suntem aproape sa ajungem la niste chestii de neimaginat nici măcar prin Belarus ca să nu mai vorbim de Vestul Europei. Cam cum ar fi sa-si faca Primaria Parisului o echipa de fotbal din propriul buget ?!?
Cam asa va arata viitorul fotbalului rrromanesc ale carui mare derby se va juca in dormitorul famigliei PSD CSM Firea – FC Pandele si dupa care victoria sau infrangerea se vor sarbatori cam asa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.