Primele Doamne ale NATO si noile idei ale Coalitiei Pentru Familie : taxa pe celibat / recunoasterea si remunerarea „meseriei de mama”/ restrictionarea avorturilor


„Gauthier Destenay, sotul premierului din Luxemburg Xavier Bettel, s-a alaturat Melaniei Trump si celorlalte prime doamne ale NATO in timp ce barbatii puneau la cale soarta planetei” ( story )
Acum, judecati singuri cam la cate secole lumina ne aflam, dupa ce cititi in continuare.
In timpul asta, ce urmeaza sa se intample pe plaiurile mioritice  conform ideilor expuse de acesti fanatici religiosi intitulati Coalitia pentru familie ? Cam urmatoarele ( rezumat de aici )
1. Taxare preferentiala pentru familii, incepand cu reducerea impozitelor pe venit si proprietati la cuplurile casatorite si continuand progresiv cu reduceri de cate 10% pentru fiecare copil.
7. Recunoasterea si remunerarea „meseriei de mama”
10. Descurajarea/ restrictionarea avorturilor.
11. Stoparea subventiilor publice pentru avort si contraceptive si directionarea fondurilor catre servicii de sanatate materna.
14. Descurajarea divortului prin a) anularea posibilitatii „divortului la notar”, b) timp de razgandire, c) taxe mai mari.
17. Recunoasterea dependentei de pornografie ca afectiune si inlesnirea sprijinului de specialitate.
25. Majorarea varstei consimtamantului sexual la 16/18 ani.
…si multe alte nazbatii si idei crete.
Suna destul de bine pentru o societate din Evul Mediu, nu ?

Un răspuns la „Primele Doamne ale NATO si noile idei ale Coalitiei Pentru Familie : taxa pe celibat / recunoasterea si remunerarea „meseriei de mama”/ restrictionarea avorturilor”

  1. As incerca, la punctul 11, directionarea fondurilor catre servicii de sanatate mintala. De ceva timp am inceput sa ma detasez de mizeriile care se petrec de cand PSD-ul a castigat alegerile. Nu stiu, nu imi dau seama incotro merge Romania si ce se va alege de ea. Ca pana la urma astea-s dorintele poporului,iar cativa oameni nu i se pot opune. Si daca nu se mai poate mai exista si alte locuri pe Terra. Din pacate au plecat foarte multi oameni si, in continuare vor pleca si altii, iar imbecilii de care vorbeati mai sus vor rade fericiti in soare. P.S. Va rog ziceti ceva si de ministrul agriculturii. L-am vazut de cateva ori la TV si e exact tipul de demnitar comunist cu o gandire de anii 60. Nu cred ca poate exista cineva mai tampit ca omul asta. Ultima oara l-am vazut in foarte buna emisiune a celor de la PRO TV, Standard pentru est, in care spunea ceva de genul: sa nu panicam lumea…Ca el atat a inteles.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.