Brâncuși și pupătorii de moaște bugetare

  • Sculptura in bronz “La muse endormie” de Constantin Brancusi s-a vandut pentru un pret record de 57,3 milioane de dolari, la casa de licitatii Christie’s
  • Primaria Capitalei vrea sa dea 1.500 de lei fiecarui cuplu care se casatoreste. Impactul bugetar  ( calculat la nivelul anului 2015 impactul se pare ca ar ajunge la aproximativ  5,5 milioane de euro )

Vedeti, cand s-a pus problema ca statul roman sa se scobeasca de 10 milioane de euro pentru achizitionarea „Cuminteniei pamantului” au sarit ca arsi 1001 de intelighenti, care mai de care mai patrioti si mari pazitori ai bugetului saracutei tarisoare jefuite
Cand pandelizatoarea Firea a emis aberatia de mai sus, cu unicul scop de a mai imparti niste pomeni la cat mai multa lume, toata presa tace sau ii lauda visele umede.
Dar e amuzant : conform criteriilor primarizdei crestine, daca gaseste una de 18 ani din Vaslui, Tariceanu insusi devine eligibil pentru cei 1500 de lei fiindca in intelepciunea ei doar unul dintre parteneri trebuie sa fie sub 35 de ani si la prima casatorie. Doamne ajuta !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.