Viitor de aur USR are…Dar cam indepartat.

”Am propus un calendar de un an și jumătate pentru elaborarea programului politic complet al USR pentru România. ” a declarat re-alesul Nicusor Dan in weekendul-sueta de la Cluj, intitulat de unii „congres”.
Serios, ma mira, cum asa, atât de repede, doar 18 luni pentru elaborarea unei doctrine si a unui program ?!? Să nu amețiți, fratilor salvatori…
PS
Subliniez ca la Congres, Ghinea Cristian, unul dintre foarte putinii membri cu experienta din USR, nu a obtinut nici macar postul de vicepresedinte.

Anunțuri

2 răspunsuri la „Viitor de aur USR are…Dar cam indepartat.”

  1. intre timp in america washington post se face de ras. publica o stire falsa ca cica la intalnirea cu lavrov trump a divulgat ceva secret rusilor cf unei surse anonime. au fost de fata pe langa trump, national security advisers mcmaster, powell si secretary of state tillerson de la americani . toti 3 spun ca e o inventie si stirea e complet falsa. de fapt ultimul paragraf al stirii contrazice primul paragraf. sa vedem maine hotnews daca preia minciuna de la wash post. sau daca analistii de politica externa romani comenteaza. probabil realitatea si digi vor protesta indignati indemnand la reluarea legaturilor cu rusia pentru ca americanii sunt idioti. washington post si pe vremea lui bush jr spunea numai minciuni. pe vremea lui obama ataca tot pe republicani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s