Francejii n-are valuarea noastra

Reuters :  „Tinutele lui Brigitte si Emmanuel Macron de la ceremonia de investire au facut obiectul unei comunicari precise, un semn al prudentei nouluii cuplu prezidential, dupa necazurile lui François Fillon la acest capitol. Costumul albastru inchis purtat de noul sef al statului este un model de la Jonas&Cie, un magazin situat in Sentier, pretul costumului fiind de 450 de euro. Ansamblul la doua randuri al d0nei Brigitte Macron ( impreuna cu genata ) a fost imprumutat acesteia de casa Louis Vuitton.

Ma intreb cat or fi ras Udrea sau Dragnea citind chestiile de mai sus. Altfel, aceasta este o diferenta pe care insa prostimea nu o poate intelege : unii, care nu au absolut niciun fel de merit sau cariera, au intrat in politica doar ca sa-si permita luxuri la care nici nu puteau visa, altii, oameni care au avut studii si/sau cariere stralucite, o fac pentru ca stiu si pot.
Diferenta insa o face IQ electoratului, la care Romania e detasata pe ultimul loc din Europa fiindca la noi, as paria oricand ca unul ca Macron nu ar fi luat nici macar 10%

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.