Mahalaua PSD lovește din nou : Nicolicea – Nicolae – Firea in actiune

  • Nicolicea Eugen : „Cum sa comentez comentariile unuia care cred ca era sub influenta bauturilor alcoolice? Nu are rost. Slibovita mi se pare. Chiar a scris un articol tot la adresa mea in care motivele lui erau slibovita si fernetul. Cred ca era beat cand a scris”
  • Șerban Nicolae in direct cu Tatoiu: ” Eu îmi pierd vremea cu orice isterică ? Ce golănie e asta? Cum vă permiteți? Ce mitocănie e asta să îmi puneți mie în cârcă ce au furat alții, nu vă e rușine? Sunteți sănătoasă la cap? Ce imbecilități spuneți, nu sunteți sănătoasă la cap?”
  • Pandele Firea : „Îl somez public pe arhiepiscopul Robu să înceteze de îndată să mai lanseze acuzaţii la adresa mea sau a echipei de la Primăria Capitalei. Spre deosebire de domnia sa, singurul grup de interese pe care îl servesc eu este cel alcătuit din toţi bucureştenii.”

Cam acesta este comportamentul comunicatorilor PSDragnea : Nicolicea injura ziaristii care au tupeul sa scrie despre el ca e doar un habarnist , Nicolae injura pe oricine ii rosteste numele fara sa il laude ( Tatoiu adusese aminte de locuinta RA-APPS pe care a ocupat-o ilegal multi ani )  iar preacuvioasa preavaruitoare ortodoxa Pandele Firea il ameninta fara nicio jena pe monseniorul Robu, arhiepiscopul romano-catolic de Bucureşti care amintise despre foarte vechiul conflict cu Primaria, fara insa sa pomeneasca numele pandelizatoarei .
In tot acest timp, pescarul Dragnea Liviu care abia  se dezisese de alt mahalagiu, Bacalbasa, a tacut ca un peste

PSD-ul este un partid civilizat.(…) Nu acceptăm ca și partid astfel de atitudini necivilizate, gesturi obscene, cuvinte care nu pot caracteriza un partid ca PSD

Doar 2 zile trecusera de la afirmatiile de mai sus . In mod interesant , fara sa se sinchiseasca ca mitocanii din PSD le injura colegii si fiindca   Dragnea a avusese  „obraznicia” sa spuna „nu” gratierii coruptilor deci sa-l lase pe dom’ profesor in celula de la Rahova,  Grivco 3  a schimbat foaia
” Acesta este cadoul din partea noastra pemtru domnul Dragnea, daca se mai supara pe colegi. ” a susurat gratios un fel de modela ajunsa parerista-analista. Desigur ca venind din partea colegilor cuplului Gadea-Badea, nimic nu mai poate mira.
Pe scurt, mitocania si prostia conduc Romania. Si asta nu se va schimba prea curand

Reclame

Un răspuns la „Mahalaua PSD lovește din nou : Nicolicea – Nicolae – Firea in actiune”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.