Minunata presă online – Lumea justiției lui Voiculescu a descoperit apa caldă : „ciorditorul” Buble fură

E  hazliu sa vezi cum unii se strofoca pe o tema  binecunoscuta  si semnalata de 1001 de situri de ani de zile doar atunci cand vad ca se fura inclusiv materialele lor „muncite”. Totul devine si mai hazliu cand observi ca situl respectiv are ca sponsor principal  PSD si printre  publicisti pe condamnatii SRS sau Severin.  Dar sa lasam amanuntele.

„Nesimtirea nu poate dura la nesfarsit. Noi traim din munca cinstita si nu ne permitem sa ne punem bannere stradale pe Kiseleff”

Ignorand  sintagma umoristica  „munca cinstita”   ,  nu inteleg deloc ce a vrut sa spuna autorul anonim ,  doar nu nevestele celor de la luju.ro au facut batut trotuarul din Rosetti pana in Kiseleff.
Totusi, trecand peste temporara suparare dintre actualii si fostii angajati ai detinutului Voiculescu, sa observam un fenomen oarecum normal. Ce naste din trustul media Grivco fura asemenea stapanului si PSD-ului pe care il slujeste. Daca ma insel, numarati cate stiri nu sunt despre PSD pe situl pastorului Gadea care, intre noi fie vorba,  ar putea sa ii invite pe clientii Savaliuc si Buble , sa ii spovedeasca si sa ii impace. Corb la corb nu-si scoate ochii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s