O comisie de ancheta a IQ-ului din Parlament, pe cand ?

Clownii PSD Nico(licea+lae) si Ciordache, indivizi mult mai prosti decat maximul permis de lege, insista  fiindca nu numai boul e consecvent ci si PSD-istii sunt, in conditiile in care intr-o decizie a CCR ,  924 din 1 noiembrie 2012,  scrie negru pe alb

„Prin, Decizia nr. 1.231 din 29 septembrie 2009, Curtea a aratat expressis verbis ca ‘in fata comisiilor de ancheta, in mod obligatoriu, trebuie sa compara numai subiectele de drept care se afla in raporturi constitutionale specifice cu Parlamentul potrivit titlului III, cap. IV din Constitutie, intitulat Raporturile Parlamentului cu Guvernul. Alte subiecte de drept pot fi invitate sa ia parte la dezbaterile din fata comisiilor de ancheta, fara a exista insa vreo obligatie corelativa din partea acestora de a da curs invitatiei’.
……………………………………………………………………………………………………………
Asadar, Curtea retine ca Ministerul Public este parte a autoritatii judecatoresti, iar faptul ca procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului justitiei nu califica Ministerul Public ca fiind o institutie publica a carei activitate s-ar afla sub control „parlamentar„.

Urez noapte buna retardatilor PSD&ALDE plus fanilor acestora si asteptare placuta. Vor vedea magistrati aparand in fata comisiei cand isi vor vedea cefele grase. Cat despre intelighentul Nicolicea sotul hiper-intelighentei sinecuriste  Nicoleta, poate schimba 1001 de regulamente ale camerelor Parlamentului, peste deciziile CCR nu trece nici Isus.

Reclame

Un răspuns la „O comisie de ancheta a IQ-ului din Parlament, pe cand ?”

  1. intre timp la comisiile de ancheta din sua adjunctul fbi a negat tot ce s-a spus despre trump in presa de ieri si de azi, deci si la realitatea, hotnews sau digi. practic totul a fost minciuna. cine vrea, are filmuletele audierilor gratis pe c-span. adjunctul fbi(pus de obama) a spus ca trump si echipa nu se afla in atentia fbi si nu exista nicio dovada ca ar fi colaborat cu rusia . prost mai e dan turturica si ceilalti de la digi! habar nu au. ei compara pe trump cu dragnea? pai de fapt e ca basescu cand l-a demis pe timofte, aparatorul coruptilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.