Redefinirea familiei, grija principala a politicianului rrroman crestin


Am inceput cu singurul deputat PSD dotat cu o sira a spinarii si mai ales cu un creier perfect functional , omul nefiind la prima „abatere”, doar ca sa subliniez ceea ce urmeaza
Cum s-a votat ieri in Camera Deputatilor pentru referendumul cerut de 3 milioane de crestini sustinatori ai coalitiei pentru familie

– PSD  1 NU (Petre Florin Manole);
– 2 NU, ( Mihai Voicu, Mares Mara ) 5 abtineri, 1 nu a votat
– USR 6 DA ( vezi foto ), 15 NU, 3 abtineri, 2 NV ( Nicușor Dan nu a votat spre deliciul fanilor care i-au comentat sloganul   🙂  )
– PMP 13 DA, 1 abtinere ( Robert Turcescu ).
Ce au votat ei de fapt ? Faptul ca

„… familia se întemeiază pe căsătoria liber consfințită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”

Chestionat, Grindragnea a aplaudat acest vot care anihileaza instantaneu  familia monoparentala. De asemenea vor deveni cetateni de mîna a doua : părinții singuri (divorțați/ văduvi, etc), cuplurile fără copii sau care trăiesc în concubinaj, etc.
Cat despre mine, evident respectand dreptul sacrosanct la opinie, ma intreb care este de fapt viitorul acestei tari daca salvatorii USR se pozitioneaza alaturi de habotnicii crestini si daca un PSD-ist ( e drept doar unul ) gandeste mai mult si mai bine decat 42 de PNL-isti
Dar tot eu raspund : niciun viitor….

Reclame

3 răspunsuri la „Redefinirea familiei, grija principala a politicianului rrroman crestin”

  1. Traian, pe chestiunea asta Nicusor, dincolo de tineretea lui asa mai legionara, e puternic influentat si de Cabinetul 2. Trust me, cunosc mai de aproape sutuatia.

  2. Observatie: Propozitia „Familia are la baza casatoria” este deja în codul familiei. Singura „noutate” este propunerea de înlocuire a sintagmei „liber consimtita intre soti” cu „liber consimtita între un barbat si o femeie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.